Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Är du vår nästa E-handels & Marknadsansvarig?

2018-01-02

Har du erfarenhet av e-handel, webbkommunikation och marknadsföring? Är du prestigelös, självgående och trivs i det lilla bolaget? Då kan din nästa utmaning vara E-handels- och marknadsansvarig på Roswi!

Din roll

Som E-handels- och marknadsansvarig hos oss kommer du att ha ansvar för att driva affären på webben, samt att vidareutveckla Roswis varumärke och digitala marknadsföring av vårt sortiment. För att lyckas i denna roll är det avgörande att du har förmågan att initiera och driva projekt från start till mål. Du är med och tar fram en marknadsplan i linje med företagets mål årsvis som du sedan ansvarar för att driva igenom.

Med en god portion kreativitet och en administrativ ådra vidareutvecklar du webben avseende innehåll, nyheter och kampanjer, samt att aktivt sälja in e-handel till våra kunder. Dina kontaktytor är många, vilket förutsätter att du är kommunikativ, lyhörd och har god social kompetens. Du tycker om att skriva texter och är van att formulera dig i skrift. Hos oss blir du skribent för pressreleaser, produktbeskrivningar, texter och kampanjer till webben, samt annonsering. Vi medverkar vid ca 2 - 3 mässor per år och dessa planerar och projektleder du.

Vem trivs här?

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom e-handel, webbkommunikation och marknad. Rätt kandidat har ett stort intresse för affären. Önskvärt är att du har en eftergymnasial utbildning inom webb/kommunikation/marknadsföring, samt erfarenhet från arbete med konsumentnära produkter. Det är önskvärt att du har god datorvana. Särskilt meriterande är erfarenhet av affärssystem Navision eller liknande, Litium studio.samt google analytics.

Vi värdesätter din personlighet högt och vi söker dig som är driven, strukturerad och har en god förmåga att prioritera. Du ser vad som behöver göras samt har viljan och förmågan att genomföra det. Din positiva och sociala sida bidrar till en god stämning. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Det är meriterande om du har kunskap i de nordiska språken och ett extra stort plus om du behärskar finska.

Vad erbjuder vi?

Du välkomnas till en öppen och familjär kultur. För oss är det viktigt att trivas på jobbet och vi hjälps alla åt och hugger i där det behövs. Du blir en viktig person i företaget och får möjligheten att självständigt driva dina egna projekt. För dig som gillar att hitta egna utvecklingsområden kommer att trivas hos oss. Vi erbjuder en roll med varierande uppgifter och spännande produkter i ett företag under utveckling.

Är du intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Mattsson, e-post: linda.mattsson@badenochandclark.se. Vi kan inte ta emot ansökningar via e-post. Du ansöker via www.badenochandclark.se, genom att skicka in ditt CV och ett Personligt brev. Vi behandlar ansökningar löpande, senaste ansökningsdag är den 21 januari 2018. Du ansöker till tjänsten HÄR!

Varmt välkommen med din ansökan!

Produkten har lagts i kundvagnen