Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Hemmagjord paj och pizza med perfekt krispig botten

2015-08-14

Lékué fortsätter med sin framgångssaga - att lansera bottnar och formar med perforerade hål. Denna gång lanserar de en rund pizzaform samt paj- och minipajformar. Tack vare de perforerade hålen blir botten krispig och frasig, precis som på restaurang.

Pizza och paj är i grunden enkla rätter att laga, men går att variera i oändlighet. Välj olika topping och smaker så tröttnar du aldrig. Rätterna är också perfekta att laga när släkten kommer på kalas eller när vännerna kommer över på middag.

Perforerade hål ger krispig botten
Med Lékués nya formar med perforerade hål är det enkelt att lyckas med maten. Med hjälp av de perforerade hålen i formarna blir lufttillförseln större och gör botten krispig - precis som på restaurang.

Storlekar
Den runda pizzaformen är 36 cm i diameter.

Den stora pajformen är 28 cm i diameter.

De små pajformarna kommer i 4-pack och har en diameter på 12 cm.

Alla produkter ovan är tillverkade i 100 % Platinumsilikon och är enkla att rengöra i diskmaskin.

paj och pizzaform lekue.jpg

Produkten har lagts i kundvagnen