Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Vi söker ny kundtjänstmedarbetare

2018-08-27

Har du erfarenhet från kundtjänst och brinner för att ge god service? Är du en ordningsam och social person med stort kundfokus? Då är tjänsten som kundtjänstmedarbetare hos Roswi något för dig!

Om tjänsten

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att hantera inkommande kundärenden över telefon och mail samt ta emot och registrera kundernas beställningar.
Du arbetar självständigt men ingår i gruppen med säljare, och rapporterar till affärsområdeschefen. Vi förutsätter att du precis som oss sätter kunden i första rummet och har ett intresse för produkterna, som består av friluftsprodukter och köksprodukter av hög kvalitet.

Vem trivs här?

För att lyckas i rollen ser vi att du erfarenhet från en liknande roll eller inom detaljhandel. Önskvärt är att du har en gymnasial utbildning, gärna med handelsinriktning. Du har god datorvana, särskilt meriterande är erfarenhet av Microsoft Navision.
Vi värdesätter din personlighet högt och vi söker dig som är driven, självständig och noggrann. Du är strukturerad och har en god förmåga att prioritera. Du ser vad som behöver göras samt har viljan och förmågan att genomföra det. Din positiva och sociala sida bidrar till en god stämning. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Det är meriterande om du har kunskap i de nordiska språken och ett extra stort plus om du behärskar finska.
Du är serviceinriktad och professionell i alla kundkontakter och kan upprätthålla en positiv och förtroendeingivande attityd även i stressade situationer.

Vad erbjuder vi?

Du välkomnas till en öppen och familjär kultur. För oss är det viktigt att trivas på jobbet och vi hjälps alla åt och hugger i där det behövs. Vi erbjuder en roll med varierande uppgifter och spännande produkter i ett företag under utveckling.

Är du intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Åza Dalberg, e-post: aza.dalberg@adecco.se. Vi kan inte ta emot ansökningar via e-post. Du ansöker via vår hemsida www.adecco.se, genom att skicka in ditt CV och ett Personligt brev. Direktlänk till tjänsten finner du HÄR! Vi behandlar ansökningar löpande, senaste ansökningsdag är den 9 september 2018. Varmt välkommen med din ansökan!

Produkten har lagts i kundvagnen