Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Är du vår nya Orderläggare & Leveransplanerare?

2020-10-14

Är du en serviceminded och organiserad person med erfarenhet inom logistik? Då kan vi ha nästa utmaning för dig! Adecco söker för kunds räkning en noggrann Orderläggare och Leveransplanerare i Täby.

Hur ser din arbetsdag ut?

Tjänsten som Orderläggare & Leveransplanerare innebär ansvar för löpande planering, lägga inköpsorder till Roswi´s leverantörer, följa upp in- och utleveranser, stämma av leverantörsfakturor, lägga upp nya artiklar i systemet och administrera artikeldata i affärssystemet samt diverse andra arbetsuppgifter inom inköp och leveransplanering. Vidare kommer du att kommunicera löpande med säljarna, se till att leveranser skickas till kunder och sköta administrativa uppgifter vilket kräver en del arbete på Excel.

Om dig

Vi söker dig som har kunskaper och erfarenheter inom logistik och inköp. Din tidigare erfarenhet av arbete med ordermottagning och lagerarbete ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Du kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt och vi ser att du har en analytisk förmåga samt en känsla för struktur för att klara denna tjänst. Det är meriterande att du arbetat med ett affärssystem och kan hantera Officepaketet specifikt Excel. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet med logistik och inköp
  • Gymnasial utbildning
  • Excel kunskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Sheyda Ali via sheyda.ali@adecco.se eller 076 941 27 17

Du ansöker via www.adecco.se genom att skicka in ditt CV och ett Personligt brev. Ansökningar behandlas löpande.

Produkten har lagts i kundvagnen