Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Besök oss på Swesport och Promotionmässan

2014-11-27

Är du intresserad av att ta en närmare titt på våra produkter? Vill du klämma och känna på nyheter? Besök oss på Swesport eller Promotionmässan i januari!

Under januari är det återigen dags för en härlig mässperiod. Vi på Roswi kommer att ställa ut både på Swesport och Promotionmässan. Ta chansen att klämma och känna på vårt breda sortiment, lägg order, prata med kunniga produktspecialister och låt dig inspireras av produktnyheter med de senaste kollektionerna och produktinnovationerna.

Swesport

På Swesport möter du utbud av nyheter som casualmode för barn & vuxna, streetmode och mycket mer inom sportprodukter, sportmode, sportfunktion. Roswi kommer att representera varumärken som Patagonia, UCO, Osprey, Victorinox, Trek'n Eat, Light My Fire, PacSafe, Maglite, Nalgene, Katadyn, Optimus och SIGG.

När? 11-12 januari 2015
Vart? Annexet, Globen
Monter: G01
Öppettider: 09.00-18.00 båda dagarna

Promotionmässan

Promotionmässan är en långsiktig satsning av och för profil- och promotionbranschen i Norden. Målet är att ge branschen en stabil och attraktiv plattform, på en plats som inte bara är tillgänglig för så många besökare som möjligt, utan som också skapar en sammanhållen och profilerad mötesplats av starka varumärken.

Är du intresserad av varumärken som Nalgene, Fisher Space Pen, Light My Fire, Isosteel, PACK IT, KEY-BAK, iSi, Grilliput, Lékué, SIGG, Maglite och Chef'n ska du utan tvekan besöka Roswis monter. Vi finns i monter: B:07.

När? 13-15 januari 2015
Vart? Kistamässan, Stockholm
Monter: B:07
Öppettider: Tisdag 13/1: 9.00-18.00 Onsdag 14/1: 9.00-18.00 Torsdag 15/1: 9.00-16.00

Produkten har lagts i kundvagnen