Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Gör din egen färskost med Cheese Maker

2015-02-02

Om du någonsin drömt om att göra din egen hemlagade ost kan du nu sluta drömma och välkomna in nyheten Cheese Maker från Lékué. Med Cheese Maker kan du göra din egen färskost med endast två ingredienser. Smaksätt precis som du vill med kryddor eller vitlök.

Färskost ses som en av de mest hälsosamma ostsorterna eftersom den innehåller den lägsta andelen fett. Det är också känt att ost innehåller vitaminer som vår kropp behöver och som är ett perfekt komplement till resten av vårt matintag under en dag. Ost ger oss höga doser av vitaminer och mineraler och innehåller stora mängder kalcium, magnesium, fosfor och natrium.

Med Cheese Maker blir osten en naturlig del i din vardag och enklare kan det inte bli att få till en god färskost. Den traditionella processen att göra ost är ganska komplicerad, men med Cheese Maker kan du enkelt förbereda hemlagad färskost med ett naturligt resultat.

Allt du behöver är tio minuter för att blanda alla ingredienserna. Låt sedan blandningen vila i kylen i 1,5 timme. Resultatet blir hundra procent naturligt färskost med en mjuk konsistens och en fantastisk smak. Vad är mer hälsosamt än att inte behöva tillsätta salt?

För att göra färskost med Cheese Maker behöver du komjölk, getmjölk eller youghurt och vinäger, citron eller lime.

Produkten har lagts i kundvagnen