Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Katadyn Hiker Pro – nytt vattenfilter för ett säkrare friluftsliv

2012-02-02

Schweiziska Katadyn som är marknadsledande på portabel vattenrening lanserar Katadyn Hiker Pro, ett litet vattenfilter med idealiska egenskaper för ett säkrare friluftsliv.

Katadyn som tillverkat produkter för vattenrening i över 80 år lanserar Hiker Pro som är en vidareutveckling av storsäljaren Hiker. Hiker Pro är ett lätt vattenfilter som endast väger 310 gram men som ändå kan rena upp till 1150 liter vatten innan byte av filterinsatsen behövs.

Tack vare den stora filterarean ger Hiker Pro en liter vatten per minut och är förvånansvärt lättpumpad. Filtret är också lätt att göra rent tack vare ett nytt filterskydd som skyddar och förlänger livslängden på mikrofiltret. Ett inbyggt reningssteg med aktivt kol tar även bort dålig smak och lukt från vattnet. Tack vare smidiga snabbkopplingar kan man lätt koppla Hiker Pro till de vanligaste vätskesystemen och därmed rena vattnet man fyller blåsan med.
 
Med Katadyn Hiker Pro kan du på ett säkert sätt rena vatten från sjöar, vattendrag och andra vattentäkter. Bakterier, parasiter, sediment och dålig smak tas effektivt bort. Utbrotten av parasiten cryptosporidium i Östersund och Skellefteå förra året påminner oss om att tillgång på rent vatten inte alltid kan tas för givet.

Snart i en butik nära dig!

Produktegenskaper Katadyn Hiker Pro

Teknologi
Pumpfilter. AntiClog™ veckad filterpatron i glasfiberväv med 0,3 mikrons porstorlek. Inbyggt reningssteg med aktivt kol

Verkan
Tar bort bakterier, parasiter, cystor, alger, sporer och sediment. Reducerar eventuell dålig smak och lukt

Prestanda
Renar ca 1L vatten/min

Kapacitet
Upp till 1150L vatten beroende på vattenkvalitet

Vikt
310 gram

Mått:
7,6 x 16,5 x 6,1 cm

Tillbehör
Förfilter, avtagbart filterskydd, 2 slangset med snabbkopplingar, Easy Fill™ flaskadapter och förvaringsväska

Produkten har lagts i kundvagnen