Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Är du vår nya Outdoor-säljare?

2020-07-03

Är du en person med intresse för en outdoor-livsstil? Vill du utvecklas i en roll som säljare och arbeta med attraktiva outdoor-varumärken i en dynamisk miljö? Då är det dig vi söker. Vi söker för vår kunds räkning en dynamisk säljare med placering på vårt kontor i Täby.

Om tjänsten

I din roll som säljare kommer du arbeta med Roswis outdoor-sortiment med starka varumärken som bland annat Scarpa, Osprey, Darn Tough, Victorinox, Maglite, BioLite, ENO, Gerber, Nordic Pocket Saw, Powertraveller, Trek´n Eat, ECOlunchbox. Din uppgift är att bearbeta nya kunder samt bibehålla kontakten med de befintliga kunderna mestadels via telefon och mail. Du blir ansvarig för att erbjuda Roswis samlade portfölj till kunden för att uppnå överenskomna mål. Du kommer befinna dig 70–85% av tiden på kontoret i Täby och resten av tiden besöka kunder i försäljningssyfte både i Sverige och resten av Norden. Du kan förväntas 3–5 resdagar per månad. Utöver det har du som ansvar att bygga upp kampanjer, hantera reklamationer och reparationer samt medverka (ställa ut och utbilda) på mässor framförallt i Tyskland, inom EU och USA.

Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt gäng i en dynamisk kontorsmiljö. Även vara med i de bakomliggande processerna och strategierna bakom varje varumärke.

Om dig

Vi söker dig som är ung och dynamisk person som har ett brinnande intresse för sport- och friluftsliv samt vill utvecklas in i en roll som säljare. Det är viktigt att kunna hantera datorer och arbeta obehindrat med Officepaketet specifikt Excel. Du ska tycka om att arbeta i högt tempo och kunna hantera snabba förändringar. Som önskemål ska du vara positiv, drivande med ett affärstänkande för att passa in i teamet. Därför är det ett plus att du har tekniska kunskaper om outdoor-produkter.

Viktigt för tjänsten är:

  • Körkort B
  • Intresse för sport-och friluftsliv (Outdoor)
  • God datorvana
  • 1-2 års säljerfarenhet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Sheyda Ali via sheyda.ali@adecco.se eller 076 941 27 17. Läs mer om tjänsten och skicka din ansökan här.

 

Produkten har lagts i kundvagnen