Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Ny sodasifon i klassisk design från iSi

2017-05-15

Den klassiska Sodamakern är tillbaka! Nya Sodamaker Classic från iSi ser fantastisk ut, fungerar toppen och kommer ge dig uppfriskande, kolsyrat sodavatten för drinkar och cocktails. Du är samtidigt snäll mot miljön när du väljer kranvatten och kolsyrar ditt vatten själv.

I Sverige har vi tillgång till rent vatten dygnet runt direkt i kranen. Trots detta säljs stora mängder flaskvatten i Sverige. Närmare bestämt 25 liter per person och år.

Att välja kranvatten är att göra miljön en stor tjänst eftersom kranvattnet alltid är lokalproducerat och distribueras i ledningar vilket är väldigt energisnålt. Gillar du dessutom kolsyrat vatten kanske du tycker att detta är en anledning att köpa det på flaska? Tänk en gång till.

Sodamaker Classic är både snäll mot miljön och trevlig att titta på. Sodasifonen är tillverkad av högkvalitativt stål med en snygg klassisk, retro design, vilket gör den trevlig att ha framme på exempelvis drinkbordet. Köp till extra kolsyrepatroner separat. Den har två års garanti mot tillverknings- och materialfel.

I asken där du hittar Sodamaker Classic finner du också:

  • 1 flaska gjord av PEN med ett stålnät av rostfritt stål runt
  • 1 huvud med ventil för övertryck
  • 1 patronhållare
  • 1 stigningsrör
  • 1 mätrör
  • 1 mätrörsverktyg

Vill du läsa mer eller köpa Sodamaker Classic? Läs mer här!

Produkten har lagts i kundvagnen