Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Nya MAGLITE® XL200™ LED Ficklampan

2011-08-26

Det senaste tillskottet i den nya XL-serien bestående av små kompakta ficklampor från Maglite.

Ytterligare ett revolutionerande genombrott i ficklampsteknik. Den nya ficklampan MAGLITE® LED XL200™ är den ljusstarkaste medlemmen i XL-familjen, hela 172 lumen! Den fungerar som en kombination av sina två föregångare; XL100™ och XL50™. Det betyder att man använder snabbklick för att navigera mellan de fem olika funktionslägena samtidigt som man med en enkel vridning av handleden kan justera de olika funktionerna.

Självklart har XL200™ också en låsspärr som förhindrar oavsiktligt användande.Maglite® XL200™ är designad och tillverkad i Mag Instruments nybyggda fabrik på ca 80 000 m2 i Kalifornien, USA. Fabriken är byggd med hänsyn tagen till en av världens hårdaste miljölagstiftningar.

Revolutionerande funktioner

XL200 har fem nya användarvänliga funktioner:

Tänd med...

1 snabbt klick för ”DIM” – Normal (på/av) – Variabel ljusstyrka med minne

2 snabba klick för ”STROBE” – Blinkning – Variabel blinkning med minne

3 snabba klick för ”NITE LITE” – Nattljus – Bländar automatiskt av till lägsta ljusstyrka

4 snabba klick för ”SIGNAL” – Signalläge – Användarinitierad på/av

5 snabba klick för ”SOS” – Signalerar internationella morsekoden SOS

Plus låsspärr

Denna funktion låter användaren låsa XL200™ (förhindrar oavsiktlig användning). För inkoppling rikta ficklampans reflektor mot taket, tryck och håll in strömbrytaren. Fortsätt att hålla in strömbrytaren medan ficklampan roteras nedåt så att ljuset riktas mot golvet. Släpp strömbrytaren och låsspärren är aktiverad. Upprepa dessa steg för att koppla ur låsspärren. Ficklampan levereras ”olåst”.

Så här fungerar funktionerna
För att justera ett specifikt funktionsläge t ex STROBE, klicka en snabb gång följt av en andra gång då knappen hålls intryckt, rotera handleden och justera blinkningens frekvens. För att justera t ex SOS läget, klicka fyra snabba gånger följt av en femte gång då knappen hålls intryckt, rotera handleden och justera ljusstyrkan för SOS-läget.

Produkten har lagts i kundvagnen