Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Popcorn Maker 2:a pris bästa produktnyhet

2015-01-15

Under Promotionmässan som höll till på Kistamässan 13-15 januari deltog vår produkt Popcorn Maker från Lékué i tävlingen "bästa produktnyhet" där vi kammade hem andra pris.

Under mässdagarna i tre kunde utställarna tävla om titeln bästa produktnyhet. Alla bidrag som tävlade fanns på plats på podier i Kistamässans entré, där besökarna kunde rösta fram det bidrag som de tyckte var bäst.

Som vanligt gjorde Popcorn Maker från Lékué oss inte besvikna. Denna smarta och härliga produkt har snabbt blivit en storsäljare och kammade under torsdagen hem andra pris i tävlingen "bästa produktnyhet" på Promotionmässan.

Popcorn Maker är en produkt som ger biokänsla på fredagsmyset. Ingen olja eller fett är nödvändigt för ett perfekt resultat. Det enda du behöver göra är att lägga en liten mängd majskorn i Popcorn Makern, på med locket och därefter poppar man dem direkt i mikron. Använd ditt favoritmärke av popcorn t ex ekologiska! När du sedan är klar med Popcorn Maker stuvas den enkelt undan (hopfälld höjd endast 6 cm).

Läs mer om Popcorn Maker här!

Produkten har lagts i kundvagnen