Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB inleder nytt samarbete med Fällkniven

2018-02-15

Ett nytt samarbete är klart. Roswi AB blir ny distributör för det svenska varumärket Fällkniven som idag räknas som Sveriges främsta knivspecialist. Roswi kommer att distribuera varumärket i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Fällkniven är ett svenskt familjeföretag som grundades 1984 och som idag räknas som Sveriges främsta knivspecialist. I Fällknivens sortiment hittar du knivar, fällknivar, brynen och skärpstål av hög kvalitet.

Knivar testade av elitsoldater

Fällknivens knivar är väl testade av både elitsoldater och personer som är vana att stanna länge i vildmarken, varför du kan vara säker på att få den kvalitet du betalar för.

– Att återigen knyta an ett kvalitetsvarumärke till vår redan breda portfölj känns fantastiskt. Fällkniven har extremt högkvalitativa produkter och det känns extra roligt att kunna erbjuda detta till både våra sport- och kökskunder då Fällkniven även har köksknivar, berättar Michael Carlander, Produktchef Sport & Outdoor, på Roswi.

Distribution i Sverige, Finland, Norge och Danmark

Distribution för varumärket Fällkniven kommer att ske i Sverige, Finland, Norge och Danmark – länder där Roswi är aktiva i. I dessa länder finns en stor potential för Fällknivens produkter.

– Fällknivens produkter är perfekta till jakt, något som är väl utbrett i just de nordiska länderna varför en stor efterfrågan på produkterna finns just här. Vi ser fram emot att jobba med Fällknivens produkter i dessa länder, säger Michael Carlander.

Roswi började representera Fällkniven den 1 januari 2018

Roswi började representera Fällkniven den 1 januari 2018. För att få mer information om hur du beställer produkter från Fällkniven, maila info@roswi.se eller ring 08-505 665 00.

 

Är du nyfiken på sortimentet redan nu? Ta en titt här! Besök oss också gärna på Inköpsdagar Åre 19-21 mars för att titta på produkterna närmare.

 

För mer information, kontakta:
Michael Carlander, produktchef sport & outdoor
Roswi AB
Direkt: 073-500 20 10
E-post: michael.carlander@roswi.se

Jonas Svärding, produktchef kök
Roswi AB
Direkt: 070-864 57 12
E-post: jonas.svarding@roswi.se

Sofia Base, Pressansvarig Roswi AB
Direkt: 070-586 35 77
E-post: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen