Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB lanserar B2B-webbshop för finska återförsäljare

2017-09-29

Roswi AB satsar nu på den finska marknaden efter lyckade etableringar i Sverige och Danmark. Detta genom att starta upp e-handel för B2B i Finland.

Roswi är en distributör av kvalitetsprodukter inom kök, sport, fritids- och outdoorliv. Under ett och samma tak finns några av världens absoluta toppmärken som bland annat Maglite, Nalgene, Victorinox och SIGG.

Efter en lyckad etablering av e-handeln för återförsäljare i Sverige och Danmark är nästa steg att gå in på den finska marknaden genom en webbshop för de finska återförsäljarna.

– Vi har fått många förfrågningar från finska kunder som är intresserade av våra varumärken så vi visste att efterfrågan fanns. Att vi startar satsningen med en e-handel är framförallt för att underlätta för våra nuvarande och framtida kunder där. E-handeln gör det enkelt för kunderna att se lagersaldo, priser, kunna ladda ner högupplösta bilder och lägga beställningar när de än önskar, säger Sofia Base, E-handels och Marknadsansvarig hos Roswi.

Roswi.fi finns ett utvalt sortiment som Roswi har rättigheter att sälja i Finland. Här kommer kunderna från start att hitta varumärkena BioLite, Cabeau, ECOlunchbox, ENO, Humangear, Nalgene, Pedco och UCO.

– Vår förhoppning är att utöka sortimentet successivt för våra finska kunder allt eftersom vi får rättigheterna att göra det, berättar Christopher Carlander, VD på Roswi.

Webbshopen är helt redo att användas för återförsäljarna i Finland. Vill man köpa produkterna hos Roswi.fi måste man vara återförsäljare med ett kundkonto hos Roswi, vilket går att ansöka om på hemsidan.


 

För mer information, kontakta:
Christopher Carlander, VD
Roswi AB
Direkt: 070-886 35 82
E-post: christopher.carlander@roswi.se

Sofia Base, Pressansvarig
Roswi AB
Direkt: 070-586 35 77
E-post: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen