Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributör för Cabeau

2016-08-17

Ett nytt samarbete är klart med Cabeau som tillverkar innovativa reseprodukter. I sortimentet finns bland annat unika nackkuddar, komfortprodukter, resetillbehör och on-the-go redskap av hög kvalitet.

Cabeau skapar innovativa reseprodukter och erbjuder prisvärd lyx för alla. Oavsett om det handlar om deras prisbelönta Evolution Pillow av memoryfoam eller deras justerbara Midnight Magic sovmask, erbjuder de unika nackkuddar, komfortprodukter, resetillbehör och on-the-go redskap av hög kvalitet.

–Cabeau är ett välkommet tillskott för vårt sortiment med reseprodukter. De inspireras av ändlös fantasi och står för kvalitet och innovation, säger Michael Carlander, Produktchef på Roswi.

En bekväm reseupplevelse
Allt började när Cabeaus grundare David Sternlight spelade professionell basket som ung. Han reste otroligt mycket vilket inte alltid var särskilt bekvämt och stelhet var något han ofta fick uppleva.

Under denna tid bestämde David att han ville skapa en bättre och bekvämare reseupplevelse både för sig själv och alla andra. Sagt och gjort – år 2009, efter månader av utveckling, föddes den revolutionerande resekudden Evolution Pillow.

– Cabeau har vunnit flera priser för sina innovativa patenterade produkter. Ett test som Expressens Allt om Resor (22/4 2016) gjort angående nackkuddar är bara ett exempel. Då fick Evolution Pillow 5 getingar av 5 möjliga, berättar Michael Carlander.

Cabeau i över 50 länder
Idag går det att hitta Cabeaus patenterade resekuddar, komfortprodukter och tillbehör i över 50 länder runt om i världen. Cabeaus produkter har sedan start satt nya branschstandarder för kvalitet och komfort och har vunnit flera utmärkelser.

Sortimentet som består av bland annat resefiltar, resekuddar, sovmasker och tillbehör hittar du här: https://www.roswi.se/varumarken/cabeau

Produkten har lagts i kundvagnen