Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributör för Excalibur torkugnar

2017-10-24

Roswi AB är stolta att kunna presentera ett nytt samarbete med varumärket Excalibur. Excalibur tillverkar mattorkar / torkugnar av hög kvalitet och har gjort det sedan 1973.

Vill du utvinna så många enzymer och bevara så många näringsämnen som möjligt i exempelvis din frukt och dina grönsaker? Detta är precis vad som händer om du torkar din frukt med en mattork / torkugn.

Torkugnar sedan 1973

Sedan 1973 har Excalibur tillverkat mattorkar / torkugnar i Sacramento, Kalifornien. Med en mattork kan du torka frukter och grönsaker för att exempelvis ha i din egna granola. Med en torkugn kan du också torka kött för jerky för att göra din egen friluftsmat och torka fruktpuré till frukt.

– Att vi nu breddar vårt sortiment ytterligare med just torkugnar känns riktigt kul. Detta är en produkt som lämpar sig både för vårt kökssortiment, men också för vårt outdoorsortiment då torkugnar är produkter som används inom friluftsliv, berättar Michael Carlander, Produktchef inom outdoor på Roswi.

Gör naturliga snacks med en torkugn

Med en mattork kan du också göra helt naturliga snacks till dina djur. Möjligheterna är enorma. För vem gillar inte att kunna använda årets skörd längre? Genom att torka maten förlänger du hållbarheten. Gillar du exempelvis att plocka svamp är en torkugn perfekt. Då slipper du ha svamp liggandes överallt och kan istället använda en torkugn och bli färdig snabbare.

– Torkugnarna finns i olika storlekar, varför det finns något som passar alla. Plockar du exempelvis mycket svamp och vill kunna torka så mycket som möjligt samtidigt kan du köpa en torkugn med 9 brickor, medan det finns mindre torkugnar med 4 brickor för den som inte kommer torka lite mycket åt gången, berättar Jonas Svärding, produktchef inom kök hos Roswi.

Produkter från Excalibur är för personer som har en hälsosam livsstil och sätter sitt välbefinnande först. Produkterna från Excalibur är planerade att finnas i lager i början av november.

För att få mer information om hur du beställer produkter från Excalibur, maila info@roswi.se eller ring 08-505 665 00.


Är du nyfiken på sortimentet redan nu? Ta en titt här!

För mer information, kontakta:
Jonas Svärding, produktchef kök
Roswi AB
Direkt: 070-864 57 12
E-post: jonas.svarding@roswi.se

Michael Carlander, produktchef outdoor
Roswi AB
Direkt: 073-500 20 10
E-post: michael.carlander@roswi.se

Sofia Base, Pressansvarig
Roswi AB
Direkt: 070-586 35 77
E-post: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen