Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributör för Hydrapak

2015-05-28

Roswi AB är stolta över att kunna presentera ett nytt samarbete med varumärket Hydrapak. Roswi börjar omgående representera varumärket med de smarta och smidiga produkterna som exempelvis hopfällbara vattenflaskor.

Hydrapaks största fokus ligger på att skapa de bästa vätskelösningarna oavsett aktivitet. Hydrapak pressar konstant gränserna för design och materialval för att skapa de lösningar som är enklast att använda och som ger mest funktion.

Med input från cyklister, löpare, skidåkare och paddlare har Hydrapak förfinat sina produkter för att tillfredsställa allas behov. Utforska till exempel nya STASH (se bild ovan) flaskan som verkligen är hopfällbar! Eller någon av vätskeblåsorna som passar alla olika ryggsäckar som är förberedda för en vätskeblåsa, de finns i fyra olika storlekar och har också smarta funktioner. De små Soft Flask hoptryckbara flaskorna finns i storlekar från 150 ml som passar utmärkt för att få med sig en liten mängd vätska eller en stor mängd energigel ut på löpturen/vandringen.

”Vi glädjer oss såklart för detta nya samarbete och kan se att Hydrapak fyller ett hål på marknaden idag med sina innovativa och smarta lösningar.” säger Michael Carlander på Roswi AB.

STASH 750 – Hopfällbar flaska
Den hoptryckbara STASH vattenflaskan rymmer 0,75 liter och har en över- och underdel som går att knäppa ihop med varandra vilket komprimerar flaskan maximalt och gör den totalt 53 mm hög med en diameter på 89 mm. Vikt endast 64 gram. BPA och PVC fri och möter eller överträffar EU regler.

Soft Flask– Hoptryckbar flaska
Den hoptryckbara Soft Flask är en perfekt och kompakt lösning för den som vill ha med sig valfri vätska vartsomhelst. Extremt lätt att stuva undan när den inte behövs. Den gjutna över- och underdelen gör att flaskan håller formen och enkelt går att greppa. BPA och PVC fri och möter eller överträffar EU regler. Finns i tre färger och tre storlekar: 350 ml, 500 ml och 750 ml.

» Läs mer om Hydrapak här och se produkterna.

Hydrapak.jpg

Produkten har lagts i kundvagnen