Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributör för Kupilka

2016-08-09

Roswi AB är stolta att kunna presentera ett nytt samarbete med varumärket Kupilka. Kupilka tillverkar bland annat kåsor och tallrikar av ett miljövänligt biomaterial, 50 % tall 50% plast. Produkterna är fullt återvinningsbara till nya produkter eller kan brännas.

Kupilka är ett gammalt namn från urminnes tider som kombinerar kvalitetsdesign med ny teknologi av högsta kaliber med miljövänliga tallriksuppsättningar. Hos Roswi blir detta ett perfekt komplement till det övriga sortimentet.

– Våra kunder efterfrågar bestick, tallrikar och muggar som passar perfekt på turer, i skogen och som tål att handskas med och som har ett eko-tänk. Kupilka fyller alla dessa mått med råge, säger Michael Carlander, Produktchef på Roswi.

Slitstarka produkter
Kupilkas produkter är lätta och tåliga. De är även lätta att rengöra med vatten och passar därför mycket bra att ha med sig ut i naturen. Materialet är vattentåligt och hygieniskt och tål att diskas i diskmaskin.

– Många produkter ute på marknaden idag håller inte den kvalité som de lovar, vi är därför glada att ha hittat Kupilkas produkter som är väldigt tåliga, säger Michael Carlander.

Tillverkas med EKOenergi i Finland
Kupilka utomhuskärl är gjorda av Kareline Naturfiberkompositmaterial. Både biomaterialet och produkterna tillverkas med användning av EKOenergi i Finland. Produkterna är fullt återvinningsbara till nya produkter eller kan brännas. Sortimentet består av bland annat kåsor, tallrikar och bestick. Klicka här för att se Kupilkas sortiment.

Produkten har lagts i kundvagnen