Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributör för Madeira

2017-08-17

Roswi AB kan med glädje meddela att ett nytt samarbete är klart med det amerikanska varumärket Madeira. Madeira specialiserar sig på köksredskap såsom skärbrädor och slevar till matlagning och bakning i vackra träslag.

Gillar du både design och funktionalitet? Hos Roswis nya förvärv Madeira hittar du just sådana produkter - produkter som kombinerar en snygg utsida med smart funktion. Varje produkt är tillverkad för att underlätta matlagning och servering.

Produkter tillverkade i vackra träslag

Många av Madeiras produkter är tillverkade i vackra träslag. Ett av träslagen Madeira använder sig av är träslaget Teak. Teak är en av de mest populära träslag i världen på grund av dess mångsidighet, funktion och skönhet. Teak är väderbeständigt och används ofta i utomhusmöbler, yachter och spautrustning. Det är också perfekt att använda i köket.

Restprodukter för tillverkning

Produkterna som Madeira tillverkar i Teak härstammar från en av de största Teakplantagen i världen, beläget i Sydamerika. Teak odlas med hjälp av ansvariga skogsbruksmetoder och Madeira använder rester från andra Teakprodukter som annars hade kastats bort.

– Att produkterna tas fram ansvarsfullt var viktigt för oss när vi tittade på nya samarbeten och valde just Madeira. Att börja jobba med dessa fina skärbrädor och köksredskap känns riktigt kul, säger Jonas Svärding, produktchef hos Roswi.

Andra bra funktioner som går att hitta i deras produkter är skärbrädor för kött som är konkava. Detta gör att alla köttsafter rinner tillbaka mot köttet och gör det saftigare.

Roswi började representera Madeira den 1 augusti 2017

Roswi började representera Madeira den 1 augusti 2017. För att få mer information om hur du beställer produkter från Madeira, maila info@roswi.se eller ring 08-505 665 00.

Är du nyfiken på sortimentet redan nu? Ta en titt här! Besök oss också gärna på Formex 23-26 augusti i monter B13:11 för att titta på produkterna närmare.

 

För mer information, kontakta:
Jonas Svärding, produktchef
Roswi AB
Direkt: 070-864 57 12
E-post: jonas.svarding@roswi.se

Sofia Base, Pressansvarig
Roswi AB
Direkt: 070-586 35 77
E-post: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen