Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributör för Omega

2017-10-19

Ett nytt samarbete är klart. Roswi AB blir ny distributör för Omega som tillverkar slowjuicers, blenders och juicecentrifuger av riktigt hög kvalitet.

Att dricka färskpressad juice är ett smidigt sätt att enkelt få i sig mycket näringsämnen och juicetrenden är fortfarande stor – för vem vill inte slippa alla onödiga tillsatser som köpt juice innehåller?

Effektiva och tillförlitliga juicemaskiner

Varumärket Omega utvecklar några av de mest effektiva och tillförlitliga juicemaskinerna på marknaden idag. Allt började med att Omegas grundare Robert Leo ägnade över 20 år då han verkligen lyssnade på vad konsumenterna ville ha. Därefter skapade han juicemaskiner som kunderna ville ha. 1985 blev startskottet då Robert Leo grundade Omega.

– Det känns riktigt kul att få börja jobba med Omega. Omegas juicemaskiner håller riktigt hög kvalitet och passar in både i storkök och i hemmaköket då dem fortfarande är smidiga och lätthanterliga. Det gör Omega till ett varumärke som kan nå ut brett, säger Jonas Svärding, produktchef hos Roswi.

Slowjuicers, blenders och juicecentrifuger

2009 köptes Omgea upp av Legacy Companies och idag kan du hitta produkter som slowjuicers, blenders och juicecentrifuger av riktigt hög kvalitet.

Hos Roswi kommer sortimentet till en början att bestå av framförallt slowjuicers och blenders och är planerat att finnas i lager i november.

För att få mer information om hur du beställer produkter från Omega, maila info@roswi.se eller ring 08-505 665 00.


Är du nyfiken på sortimentet redan nu? Ta en titt här!

För mer information, kontakta: 
Jonas Svärding, produktchef
Roswi AB
Direkt: 070-864 57 12
E-post: jonas.svarding@roswi.se

Sofia Base, Pressansvarig Roswi AB
Direkt: 070-586 35 77
E-post: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen