Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributör för SIGG i Danmark

2015-12-15

SIGG har utsett Roswi AB till ny auktoriserad importör för den danska marknaden per den 1 januari 2016.

SIGG är ett schweiziskt företag som sedan 1908 har tillverkat vattenflaskor. Varje SIGG -flaska är tillverkad i ett stycke aluminium med en skyddande film som förhindrar överföring av lukt och smak. Hantverksskickligheten och kvaliteten lyser igenom i varje detalj.

De omtyckta flaskorna hålls ständigt aktuella med nya fräscha och snygga motiv som älskas av både barn och vuxna. Det är lätt att hitta sin favoritflaska för såväl gymmet som för expeditionen.

”Glada att kunna erbjuda SIGG i Danmark”

Per den 1 januari 2016 blir Roswi ny auktoriserad importör för den danska marknaden.

– Som en naturlig förlängning av vår svenska verksamhet är vi väldigt glada att även kunna erbjuda SIGG i Danmark, säger Michael Carlander, Produktchef på Roswi AB.

Roswi AB har sedan 2010 representerat SIGG i Sverige och har lång erfarenhet av försäljning av vattenflaskor. Vattenflaskorna kommer komplettera de nuvarande sortimentet i Danmark.

– I Danmark har vi en redan etablerad verksamhet genom de andra varumärken vi representerar där. SIGG kommer verkligen passa in bra bland dem, säger Michael Carlander.

Leveranser från Roswis lager i Sverige

Alla leveranser kommer att ske från Roswis lager i Sverige, alla fakturor kommer att faktureras i DKK via Roswis danska filial.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Christopher Carlander, VD
070-886 35 82
christopher.carlander@roswi.se

Michael Carlander, Produktchef
073-500 20 10
michael.carlander@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen