Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB nylanserar varumärket Architec

2017-08-21

Gillar du matlagning förstår du nog hur viktigt det är med bra skärbrädor. Roswi AB nylanserar nu det amerikanska varumärket Architec och erbjuder därmed ett större sortiment av deras smarta och snygga köksprodukter.

Skärbrädor som glider så att det du ska skära blir snett och vint eller i värsta fall skär dig är ingenting att satsa på. Amerikanska Architec tillhandahåller en serie smarta och snygga köksprodukter som kombinerar både form och funktion – bland annat med skärbrädan Gripper som med ett smart grepp tillverkat av polypropylen stannar där du lägger den.

– Att nylansera Architec och satsa på deras fina sortiment känns helt rätt. Skärbrädorna fyller verkligen sin funktion och har fått fina omdömen av kockar som testat dem, säger Jonas Svärding, produktchef hos Roswi.

Produkter med liten inverkan på miljön

Architec har en uttalad ambition att tillverka produkter som har en så liten inverkan på miljön som möjligt bland annat med sin serie EcoSmart och Polyflax (skärbrädor). Dessa skärbrädor är tillverkade helt i återvunnen plast utblandad med linskal samt rester av papper.

Om du är ute efter köksredskap av hög kvalitet som samtidigt värnar om miljön har du kommit helt rätt. Välkommen att utforska Architec's utbud.

Är du nyfiken på sortimentet redan nu? Ta en titt här! Besök oss också gärna på Formex 23-26 augusti i monter B13:11 för att titta på produkterna närmare.

 

För mer information, kontakta:
Jonas Svärding, produktchef
Roswi AB
Direkt: 070-864 57 12
E-post: jonas.svarding@roswi.se

Sofia Base, Pressansvarig
Roswi AB
Direkt: 070-586 35 77
E-post: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen