Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB utökar sitt köksutbud med fiffiga innovationer från Schweiz

2018-08-15

Ännu ett glädjande tillskott i Roswis köksfamilj är nu konstaterat. Roswi AB blir distributör för Schweisiska Betty Bossi som designar och tillverkar innovativa samt smarta köksprodukter. Med hjälp av Betty Bossis produkter kan alla glänsa i köket.

Vill du göra riktigt god mat och goda bakverk som du kan presentera på ett vackert sätt, men saknar inspiration och verktyg för att få till detta? Då har Betty Bossi produkterna som blir dina bästa hjälpredor i köket. Med varje produkt medföljer steg-för-steg guide och recept.

Receptet för lyckad och smart matlagning

Betty Bossi startade som en liten tidskrift 1956 vilken gav ut gratis recept med traditionella Schweiziska rätter och bakverk. Idag är Betty Bossi ett globalt företag som brinner för recept och matlagning och som dessutom tillverkar produkter av högsta kvalitet som underlättar i köket. Det sägs att varje hushåll i Schweiz har minst en kokbok och förmodligen ett antal köksprodukter från just Betty Bossi samtidigt som företagets produkter hyllas världen över för sin höga kvalitet och fiffiga funktioner.

"Produkterna är enkla att jobba med samtidigt som de gör avancerad matlagning och bakning möjligt för alla. Vem vill inte under en middagsbjudning höra att man lagat fantastiskt god mat samtidigt som man presenterat den på ett vackert sätt", säger Produktchef Jonas Svärding.

Vem är Betty Bossi?

Namnet "Betty" kommer från amerikanska tidskriften Betty Crocker och "Bossi" valdes eftersom det var ett vanligt förekommande efternamn i Schweiz. "Betty Bossi Zeitung" ges idag ut som en betald tidskrift med både traditionella Schweiziska och internationella recept. Betty Bossi har också under årens lopp givit ut över 100 kokböcker innehållande recept på maträtter, desserter och bakverk.

Nyfiken på Betty Bossi? Ta en titt på produkterna här.

 

Produkten har lagts i kundvagnen