Roswi söker försäljningschef

Vi söker dig som har erfarenhet av sälj och vill vara en del av en expansiv framtidsresa på en nordisk marknad. Som en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom kök, sport, fritids- och outdoorliv samlar Roswi några av världens absoluta toppmärken under ett och samma tak – bland annat Victorinox, Osprey, SCARPA, Big Agnes och Peugeot.
 

Om tjänsten
I rollen som försäljningschef på Roswi blir du en nyckelspelare när vi under de kommande åren planerar att växla upp och öka vår omsättning. Roswi har sedan flera år satsat stort på att etablera oss på en nordisk marknad, detta blir en viktig del av jobbet för vår kommande försäljningschef att ytterligare driva på.

Tillsammans med vår vd tar du fram en säljstrategi och ansvarar för att implementera den i organisationen. I ditt team ingår erfarna säljare i Norden, både inom segmentet köksutrustning samt sport- och friluftsprodukter. Du blir också chef över två kundtjänstmedarbetare som jobbar på vårt huvudkontor i Täby. I jobbet ingår en del resor, både inom Norden där vi har vår verksamhet och till leverantörer i Europa och världen. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vår vd.
 

Din profil
Det viktigaste för att trivas på Roswi och i rollen som försäljningschef är att du gillar att sälja och har säljerfarenheter med dig i bagaget. Du kan snabbt identifiera förbättringspotential och du räds inte förändringar och innovativa tankesätt. Du har troligtvis ett genuint intresse för matlagning och/eller friluftsliv vilket gör det enklare att relatera till de produkter vi säljer. Samtidigt är du uppdaterad om din omvärld och kan identifiera kvalitativa och moderna produkter och varumärken som skulle passa bra in i vår profil. Du trivs i att leda och motivera andra samtidigt som du gillar att sträva mot högt uppställda mål.

Eftersom vi arbetar med flera kvalitativa varumärken har du enkelt att snabbt ställa om ditt fokus och du arbetar bra även i stressiga situationer. Att ta ett helikopterperspektiv och se den stora bilden kommer naturligt för dig. Som person är du prestigelös och ser ett stort värde i dina medarbetares erfarenhet och kunskap. 

 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Infinity HR. För mer information om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på Infinity HR, Tel 070-5591192, eller Mårten Näsvall, Mail: marten.nasvall@infinityhr.se
Du ansöker via Infinityhr.se

 

Mer om Roswi AB
Roswi AB är ett familjeägt företag som arbetar med import, marknadsföring och distribution av högkvalitativa varumärken. Vi arbetar med produktkategorierna Kök/HoReCa samt Sport & outdoor. Vi arbetar bl a med Victorinox schweiziska arméknivar och köksknivar, Tramontina bestick, Lékué köksredskap och Chef´n köksredskap, Excalibur mattorkar, Chef´sChoice knivslipar, Omega blenders och juicemaskiner. Inom segmentet sport arbetar vi bl a med Osprey ryggsäckar och väskor, SCARPA skor, Darn Tough strumpor, Big Agnes tält och sovsäckar, ENO hängmattor, Optimus friluftskök, Katadyn vattenrening, Trek´N´Eat frystorkad mat, Nalgene vattenflaskor, Maglite ficklampor. Bland våra kunder hittar ni ledande butikskedjor och ett stort antal fristående butiker. Totalt är vi 15 anställda och har eget kontor i Täby norr om Stockholm men flyttar till nya lokaler inom kort i Danderyd.