Vi söker kundservicemedarbetare

Är du en person med god service och administrativ förmåga? Gillar du att supporta kunder och kollegor? Då är det dig vi söker! Roswi AB söker en driven och social person till kontoret i Täby men flyttar inom kort till nya lokaler i Danderyd.

Om tjänsten
I din roll som junior Kundservicemedarbetare har du fokus på att ge säljstöd till 6–8 säljare. Arbetsuppgifterna varierar från att besvara samtal, lägga order, svara på förfrågningar, supportera kunderna med webshoppen till att skapa offerter, sköta administrativa uppgifter i Dynamics NAV och Dynamics CRM samt att medverka vid mässor. Du har god datorvana med goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Excel. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och dessutom är det meriterande om du kan finska och göra dig förstådd på norska och danska. Utöver detta tycker du om att arbeta i ett högt tempo och klarar av att ha många bollar i luften.

I din roll som junior Kundservicemedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- telefon och mailkontakt med kunder
- ge säljstöd till säljarna
- hantera administrativa uppgifter
- reklamationshantering
- orderhantering

Om dig
Vi söker sig som har en hög serviceförmåga som kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du kan komma från servicebranschen eller liknande bransch. Vi ser att du är självständig i ditt arbetssätt och har lätt att prioritera olika arbetsuppgifter på kort varsel. Vidare ser vi att du är driven, flexibel och gillar att ta egna initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
- God datorvana med Officepaketet
- Göra sig förstådd på norska och danska
- God administrativ och serviceförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Sheyda Ali via sheyda.ali@adecco.se eller 076 941 27 17
Du ansöker via vår www.adecco.se genom att skicka in ditt CV och ett Personligt brev. Vi behandlar ansökningar löpande.

Om Roswi AB
Roswi AB är ett familjeägt företag som arbetar med import, marknadsföring och distribution av högkvalitativa varumärken. Vi arbetar med produktkategorierna Kök/HoReCa samt Sport & outdoor. Vi arbetar bl a med Victorinox schweiziska arméknivar och köksknivar, Tramontina bestick, Lékué köksredskap och Chef´n köksredskap, Excalibur mattorkar, Chef´sChoice knivslipar, Omega blenders och juicemaskiner. Inom segmentet sport arbetar vi bl a med Osprey ryggsäckar och väskor, SCARPA skor, Darn Tough strumpor, Big Agnes tält och sovsäckar, ENO hängmattor, Optimus friluftskök, Katadyn vattenrening, Trek´N´Eat frystorkad mat, Nalgene vattenflaskor, Maglite ficklampor. Bland våra kunder hittar ni ledande butikskedjor och ett stort antal fristående butiker. Totalt är vi 15 anställda och har eget kontor i Täby norr om Stockholm men flyttar till nya lokaler inom kort i Danderyd.