Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Junior kundtjänstmedarbetare

2020-07-03

Är du en person med god service och administrativ förmåga? Gillar du att supporta kunder och kollegor? Har du dessutom ambitionen att så småningom utvecklas till en säljare? Då är det dig vi söker! Roswi AB söker en driven och social person till kontoret i Täby.

Om tjänsten

I din roll som Kundtjänstmedarbetare har du fokus på att ge säljstöd till 6-8 säljare. Arbetsuppgifterna varierar från att besvara samtal, lägga order, assistera vid in försäljning, svara på förfrågningar, instruera kunderna ang webshoppen till att skapa offerter, sköta administrativa uppgifter i Excel och Navision samt att ställa upp på mässor. Du har god datorvana med goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och dessutom är det meriterande om du kan finska samt känner dig bekväm med att prata med norrmän och danskar. Utöver detta tycker du om att arbeta i ett högt tempo och klarar av att ha många bolar i luften.

I din roll som Kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • telefon och mailkontakt med kunder
  • ge säljstöd till säljarna
  • hantera administrativa uppgifter
  • reklamationshantering
  • orderhantering

Om dig

Vi söker sig som har en hög serviceförmåga som kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du kan komma från servicebranschen eller liknande bransch. Vi ser att du är självständig i ditt arbetssätt och har lätt att prioritera olika arbetsuppgifter på kort varsel. Vidare ser vi att du är driven, flexibel och gillar att ta egna initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
- God datorvana med Officepaketet
- Göra sig förstådd på engelska, norska och danska
- God administrativ och serviceförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Sheyda Ali via sheyda.ali@adecco.se eller 076 941 27 17. Läs mer om tjänsten och skicka din ansökan här.

Produkten har lagts i kundvagnen