Roswi - Säljare Sport och Friluftsliv

Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom kök, sport, fritids- och outdoorliv. Under ett och samma tak samlar Roswi några av världens absoluta toppmärken. Produkter som är lika vackra att se på som fulländade i sin funktion. Allt är noga utvalt och testat av företaget självt. Bland de kända varumärkena finns SCARPA, Darn Tough, Big Agnes, Maglite, Biolite, Cabeau med flera. Mer information om Roswi AB återfinns på www.roswi.se.


Har du ett genuint intresse för sport och friluftsliv? Då kan det bli extra roligt att vara en del av Roswi. Som grossist och importör av kvalitetsprodukter inom kök, sport, fritids- och outdoorliv samlar Roswi några av världens absoluta toppmärken under ett och samma tak – bland annat Victorinox, Osprey, SCARPA, Big Agnes och Peugeot.
 

Om rollen:
Till Roswi söker vi nu en säljare för sport och friluftsliv. Du ingår i ett tajt säljteam på nio personer där atmosfären kännetecknas av samarbete och ägandeskap. Vi sitter i nya fina lokaler i Danderyd. Rollen innebär en blandning av traditionell försäljning och planering inför samt närvaro på mässor. Du får vara del av en expansiv framtidsresa på en nordisk marknad med många spännande produkter.

Du tar fram och följer upp försäljningsbudget och målsättning för de tilldelade kunderna samt potentiella nya kunder.

Du planerar och genomför löpande kundbesök och kampanjer med syfte att marknadsföra och sälja Roswis produkter.

Du förväntas medverka vid planeringen och genomförandet av återkommande mässor där Roswi väljer att delta.

Du kommer också i rollen som säljare löpande säkerställa att kund- och kontaktregistret underhålls i affärssystemet.
 

Om dig:
Vi tror att du som söker kan relatera till våra produkter på grund av ett intresse för friluftsliv och sport. Det underlättar att vara uppdaterad och flexibel och att snabbt kunna ställa om då vi arbetar med flera kvalitativa varumärken.

Du är kundfokuserad med erfarenhet av försäljning och goda kundrelationer.

Du har grundläggande förståelse för B2B.

Du är driven, prestigelös och gillar struktur.

Du har väldigt goda kunskaper i svenska och engelska.

Du har körkort. 

Det är meriterande med kunskap om liknande produkter, övriga nordiska språk och erfarenhet av internationell försäljning.


Som säljare på Roswi ingår du i ett team med framåtanda, i en härlig kultur där man trivs på jobbet och alla hjälps åt. Företaget är under utveckling och arbetsuppgifterna är varierande. En spännande resa med andra ord!

 

Anställningen: Tillsvidare fulltid, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering/boendeort: Hybridlösning är möjlig men du förväntas vara på kontoret i Stockholm med jämna mellanrum
Lön: Fast och rörlig
Bil: Tjänstebil ingår
Friskvård: ja

Plats: Stockholm

Sista ansökan: 2023-05-21

 

Kontakt och ansökan
Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på telefon 070-5591192 eller Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se.

Välkommen med din ansökan här: www.infinityhr.se

                               

Roswi grundades 1938. Därmed har vi flera generationers erfarenhet av försäljning, marknadsföring, logistik och inköp. Vi har valt att arbeta med kvalitetsprodukter som utmärker sig genom att ha en stark varumärkesprofil samtidigt som de är funktionella, stilfulla och innovativa.