Beskrivning

Detta set med praktiska grillredskap består av tre delar: En tång, en stekspade samt en grillgaffel. Varje redskap är gjord i rostfritt stål med långt nitat trähandtag som ska hjälpa till att hålla hettan från grillen borta från händerna. Snygga, hållbara redskap som du gärna visar upp för gästerna vid grillen.

Mer om dessa grillredskap

  • Handwash.
  • Förpackning: Hängförpackning.

Skötselråd: Torka noga innan förvaring. På så sätt håller de sig fina längre.

Mer om Churrasco från Tramontina

Tramontinas berömda Churrasco-sortiment bygger på en lång brasiliansk grilltradition. Med Churrasco-produkterna får du inte bara fantastiska knivar, bestick och grillredskap utan även en bit brasiliansk historia i ditt kök!

Specifikation

Produktmått
Vikt (g)
710
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
70
Längd (mm)
525
Bredd (mm)
230
Vikt (g)
710
Beställningsförpackning
Antal
5

Högupplösta bilder

Om varumärket

Det brasilianska varumärket Tramontina grundades 1911, de tillverkar och designar köksprodukter av högsta kvalitet. Tramontina har ett stort utbud av köksknivar, bestick, och andra redskap som gör din matlagning och måltid lite bättre och enklare. Varje produkt är tillverkad för att hålla sitt vackra utseende och sin funktion länge med dess behandlade trä och tåliga rostfria stål. Tramontina har ett ambitiöst miljöarbete och återanvänder mycket material i sin produktion samt använder sig av regnvatten i produktionen för att minska belastningen på grundvattnet.

Läs mer