Mini Microwave Popcorn 1st

Lékué

Art.nr:

0202227S01M017

EAN:

8420460014959

Färg:

RÖD

Beskrivning

Gör nyttigt snacks på bara några minuter i lagom portion för en person med minimalt spill. Lägg bara i popcornkärnor upp till markeringen, lägg på locket och ställ in den i mikron. Ta ut Mini Microwave Popcorn ur mikron när popcornen slutat poppa och ät direkt ur din egna skål. Salta efter smak och självklart går det bra att poppa med lite olivolja om du så önskar. Rengör Mini Microwave Popcorn i diskmaskinen, fäll ihop och stuva undan den tills nästa gång du blir sugen på snacks. Enkelt, nyttigt och gott snacks som är klart på max ett par minuter!

Mer om Mini Microwave Popcorn

  • Hälsosam matlagning i mikron: Tack vare att både temperatur och tillagningstid i mikrovågsugn är kortare än vid traditionell matlagning såsom stekning behåller du fler näringämnen och mer smak, vilket också ger en högre kvalitet på slutresultatet.
  • Mindre fett: Poppa dina egna popcorn och få snacks utan tillsatser eller överflödigt fett. Givetvis kan du tillsätta lite olivolja om du vill.
  • Enkelt: Bara lägg i dina popcornkärnor i behållaren, på med locket och ställ in i mikron. Experimentera med egna smaker och hitta din egna personliga smaksättning som du enkelt kan variera beroende på humör och säsong.
  • Snabb tillaggning och rengöring: Gör dina popcorn i mikron och rengör Mini Microwave Popcorni översta facket på diskmaskinen.

Övrigt

  • Mått: Bredd (i diameter): 128 mm. Höjd: 85 mm.
  • Vikt: 86 gram.
  • Temperaturer: Klarar temperaturer från -60 upp till +220 grader Celsius
  • Material: 100% Platinumsilikon.
  • Kan användas i mikrovågsugn, diskmaskin och traditionell ugn.

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
85
Längd (mm)
127
Bredd (mm)
127
Vikt (g)
86
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
49
Längd (mm)
124
Bredd (mm)
124
Vikt (g)
120
Beställningsförpackning
Antal
6
Höjd (mm)
170
Längd (mm)
260
Bredd (mm)
135
Vikt (g)
800

Högupplösta bilder

Om varumärket

Lékué vill att matlagning och bakning ska gå hand i hand med lekfullhet. Det ska vara roligt att vara i köket. Med sin bas i Barcelona, Spanien är Lékué en av Europas främsta tillverkare av silikonprodukter för köket. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design. Produkterna tillverkas i 100 procent platinum silikon – vilket ger hög kvalitet samt underlättar bakning och matlagning. Silikon är ett praktiskt material i köket då det är smidigt, lätt att diska och tål hög värme.

Läs mer