Cream whipper iSi Gourmet Whip

iSi

Art.nr:

1603

EAN:

9002377016036

Färg:

ROSTFRITT STÅL

Beskrivning

iSis sifoner hjälper kockar och bartenders världen över att förverkliga sina kulinariska kreationer. Sifonerna möjliggör helt nya sätt laga mat och få fram smaker och skapa texturer. Med denna sifoner gå det att skumma upp din varma eller kalla rätt eller vispa grädden till desserten.

Sifonen består av gedigen konstruktion i rostfritt stål gjord för professionellt bruk och laddas med gaspatroner av N2O, dikväveoxid eller CO2, kolsyra. Sifonen förlänger även hållbarheten på de flesta matvaror och går att förvara fylld i kylen i flera dagar utan att innehållet blir dåligt. Passar utmärkt för temperaturer upp till 75ºC.

Specifikation

Produktmått
Vikt (g)
1023
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
92
Längd (mm)
309
Bredd (mm)
86
Vikt (g)
1023
Beställningsförpackning
Antal
6
Höjd (mm)
325
Längd (mm)
298
Bredd (mm)
188
Vikt (g)
6300

Högupplösta bilder

Om varumärket

Vad har krockkuddar gemensamt med stjärnkockar och matälskare? De använder produkter från iSi. Steget från att blåsa upp en krockkudde till att skumma upp en soppa eller kolsyra vatten är kortare än du tror.

iSis sodasifoner, gräddsifoner och matsifoner hjälper kockar och bartenders världen över att förverkliga sina kulinariska kreationer. Med iSis sifoner gå det att skumma upp din varma eller kalla rätt, vispa grädden till desserten, kolsyra bordsvattnet eller groggen - allt på kort tid och med ett fantastiskt resultat.

 

Läs mer