Beskrivning

Beskrivning
Detta 3-i-1 durkslag gör att du kan skölja grönsaker, frukt och andra ingredienser, låta dem rinna av och hålla dem fräscha tills de ska användas igen - allt detta i ett! Från diskhon till kylen på ett nafs! Du behöver inte längre olika skålar eller redskap för att tvätta, skölja av och förvara dina grönsaker. 


Så funkar den:
Öppna locket och vik ut durkslaget, tillsätt ingredienserna och vattnet till den angivna raden, tvätta eller blötlägg (10 minuter), lyft durkslaget och lägg det på locket (för att undvika att bli blöt), släng vattnet i basen, lägg tillbaka durkslaget på basen och vik ihop, lägg på locket så är det redo att förvaras i kylen.

 

Mer om 3 i 1 Durkslag 
För att kontrollera mängden vatten som används under sköljningen har behållaren ett märke av en vattendroppe. Fyll inte durkslaget över detta märke.
Tillverkad i PP och 100 % platinumsilikon, ett högkvalitativt, starkt och motståndskraftigt material. Lämplig för diskmaskin och BPA-fri.


Material:100% Platinum Silicone + PP
Dimensioner: mm L215 x W215 x H75Temperatur: -20ºC / +100ºC
Passar för: Kyl och diskmaskin.
Kapacitet: 1.5 L (ihopvikt) and 3 L (utvecklad)

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
124
Längd (mm)
215
Bredd (mm)
215
Vikt (g)
514
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
216
Längd (mm)
216
Bredd (mm)
80
Vikt (g)
600
Beställningsförpackning
Antal
6
Höjd (mm)
255
Längd (mm)
450
Bredd (mm)
235
Vikt (g)
3740

Högupplösta bilder

Om varumärket

Lékué vill att matlagning och bakning ska gå hand i hand med lekfullhet. Det ska vara roligt att vara i köket. Med sin bas i Barcelona, Spanien är Lékué en av Europas främsta tillverkare av silikonprodukter för köket. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design. Produkterna tillverkas i 100 procent platinum silikon – vilket ger hög kvalitet samt underlättar bakning och matlagning. Silikon är ett praktiskt material i köket då det är smidigt, lätt att diska och tål hög värme.

Läs mer