Bottle To Go Organic

Lékué

Art.nr:

0302018V19M017

EAN:

8420460015758

Färg:

VIT

Beskrivning

Lékué Bottle To Go Organic är en 600 ml vattenflaska gjord av högkvalitativt glas och skyddande, miljövänligt material. 

Bottle To Go Organic är gjord med organiska material och en lägre andel plast. Huvudmaterialet är en kombination av träfiber och polypropen - en av de mest använda plasterna, som är 100 % återvinningsbar och perfekt för kontakt med livsmedel.

100% lufttät: Flaskan är 100% tät så du tryggt kan bära med dig den hur du vill utan att vara rädd för spill. 

Enkel påfyllning och rengöring: Tack vare det stora skruvlocket i botten av flaskan är den både enkel att fylla och att diska rent.

Miljövänlig: Med klimatsmarta material och lång hållbarhet, ger den ett mycket mindre avtryck på vår planet.

 

 

 

 

 

Träfibern kommer från det avfall som genereras av avverkning vid tillverkning av konsumentvaror. Träavfallet strimlas, filtreras, steriliseras och blandas sedan med propen för att skapa detta nya material. Resultatet? Ett högkvalitativt, helt säkert material som uppfyller krav för livsmedel. 

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
190
Längd (mm)
80
Bredd (mm)
80
Vikt (g)
190
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
190
Längd (mm)
80
Bredd (mm)
80
Vikt (g)
363
Beställningsförpackning
Antal
6
Höjd (mm)
205
Längd (mm)
270
Bredd (mm)
190
Vikt (g)
2370

Högupplösta bilder

Om varumärket

Lékué vill att matlagning och bakning ska gå hand i hand med lekfullhet. Det ska vara roligt att vara i köket. Med sin bas i Barcelona, Spanien är Lékué en av Europas främsta tillverkare av silikonprodukter för köket. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design. Produkterna tillverkas i 100 procent platinum silikon – vilket ger hög kvalitet samt underlättar bakning och matlagning. Silikon är ett praktiskt material i köket då det är smidigt, lätt att diska och tål hög värme.

Läs mer