Vapor V Wmn FRW

SCARPA

Art.nr:

700400020012FRW340

EAN:

8025228953251

Färg:

DAHLIA - AQUA
Visa alla färger

Alla färger

Beskrivning

Vapor V är en extremt mångsidig och bekväm klättersko. Skon erbjuder en perfekt balans mellan möjlighet för bra smearing och tåstyrka, medan mellansulan och bi-tension systemet hjälper till med att ge ett bra stöd. 

Sulan är optimal för edging och skon är enkel att ta av och på tack vare de praktiska dubbla karborrespännena. En perfekt all-round sko som presterar vid sportklättring, inomhusklättring, bouldering och traditionell klättring.

 

Ovansida: Ovansidan är en kombinerad mocka och microfiber multipanel med en sömlös stortåpanel. Den dubbla Velcro bandförslutningen gör skon lätt och smidig att sätta på och ta av.

Mellansula: Fullängd Talyn 1.0mm inlägg från häl till tå fördelar vikten längst hela foten.

Active randing: Bi-Tension active randing system som ger bra flex med lätt stöd.

Sula: 2/3 Vibram® XS Grip 2 sula.

Vikt: 200g - storlek 38

Storlekar: 34-43 i halvstorlekar

 

Specifikation

Produktmått
Vikt (g)
400
Beställningsförpackning
Antal
1

Högupplösta bilder

Om varumärket

Scarpa grundades 1938 i Italien av Lord Rupert Iveagh och är idag ett av de ledande tillverkarna i världen av skor, kängor och pjäxor av högsta kvalitet. Kängor från Scarpa används flitigt i Himalaya och i polarområden där prestanda och funktionalitet är av yttersta vikt. Företagets motto lyder att ingen plats är för långt bort och nya innovativa produkter fortsätter lanseras från Scarpa varje år.

Läs mer