Spin 2.0 Wmn ARSW

SCARPA

Art.nr:

330613520012ARSW360

EAN:

8057963128861

Färg:

Atoll - Black
Visa alla färger

Alla färger

Beskrivning

Spin 2.0 Wmn bygger från den tidigare versionen Spin och modellen 2.0 har både förbättrad prestanda i mellansulan och i miljövänliga egenskaper.

Skon är idealisk för kortare och mer tekniska distanser, eller för den snabba löparen som uppskattar den extra smidighet och precision den ger. Modellen är en av de lättaste och snabbaste skorna som SCARPA designat.

 

Med en helt syntetisk ovandel med mesh andas skon väl och med SockFit-konstruktionen omsluts mellanfoten väl utan att förhindra rörelser.

Mellansulan är tillverkad av ricinolja vilket ger användaren en förlängd livslängd och prestanda på skon. Yttersulan är gjuten i Megagrip-gummi som ger mycket bra grepp och friktion på alla typer av terräng, vilket gör den optimal för sitt ändamål. Med Spin 2.0 får trail-löparen en snabb och lätt sko som håller länge.

 

Storlekar:36-43 i halvstorlekar

Vikt: 210g - storlek 38

Drop: 4mm

Specifikation

Produktmått
Vikt (g)
430
Beställningsförpackning
Antal
1

Högupplösta bilder

Om varumärket

Scarpa grundades 1938 i Italien av Lord Rupert Iveagh och är idag ett av de ledande tillverkarna i världen av skor, kängor och pjäxor av högsta kvalitet. Kängor från Scarpa används flitigt i Himalaya och i polarområden där prestanda och funktionalitet är av yttersta vikt. Företagets motto lyder att ingen plats är för långt bort och nya innovativa produkter fortsätter lanseras från Scarpa varje år.

Läs mer