Churrasco premium trancherkniv med läder

Tramontina

Art.nr:

29899568

EAN:

7891112246720

Färg:

MÖRKBRUN

Beskrivning

Med denna lyxiga 20 cm långa trancherkniv kan du smidigt skära ditt färdiglagade kött. Den fungerar utmärkt till att skära både millimetertunna och centimertjocka skivor som du stolt kan presentera för familjen och gästerna. Snyggt presenterad mat smakar ju också godare! När du inte använder kniven kan du smidigt förvara den i sitt vackra läderfodral. Denna kniv passar även perfekt som present till någon alldeles speciell person älskar att grilla. 

Mer om denna Trancherkniv

Handtaget är tillverkat i vackert behandlat trä och bladet i tåligt rostfritt stål. Fler detaljer:

  • Blad i rostfritt stål.
  • Polywood-behandlat trähandtag.
  • Handtaget är tillverkat i FSC-certifierat trä.
  • Diskmaskinsäker.
  • Förpackning: Träask.

Skötselråd:

  • Tvätta och torka kniven noga innan du använder dessa första gången.
  • Handtorka delarna när du tagit ut de från diskmaskinen. På så sätt håller sig delarna fina längre.
     

Mer om Chrurrasco Premium från Tramontina

Churrasco Premium är för dig som vi vill ha knivar, bestick och grillredskap av absolut högsta klass. Alla produkterna är tillverkade av de finaste materialen och har en mycket vacker samt funktionell design. Till Churrasco Premium får du också en vacker trälåda att förvara produkten i och som förstärker den lyxiga känslan. Churrasco Premium kommer garanterat bli favoritserien hemma när det är dags för finmiddag, högtider och andra speciella tillfällen. Churrasco Premium betyder alltså ”Top Notch” och kommer garanterat väcka ditt habegär!

Tramontinas berömda Churrasco-sortiment bygger på en lång brasiliansk grilltradition. Med Churrasco-produkterna får du inte bara fantastiska knivar, bestick och grillredskap utan även en bit brasiliansk historia i ditt kök!

Specifikation

Produktmått
Vikt (g)
175
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
42
Längd (mm)
365
Bredd (mm)
156
Vikt (g)
585
Beställningsförpackning
Antal
2

Högupplösta bilder

Om varumärket

Det brasilianska varumärket Tramontina grundades 1911, de tillverkar och designar köksprodukter av högsta kvalitet. Tramontina har ett stort utbud av köksknivar, bestick, och andra redskap som gör din matlagning och måltid lite bättre och enklare. Varje produkt är tillverkad för att hålla sitt vackra utseende och sin funktion länge med dess behandlade trä och tåliga rostfria stål. Tramontina har ett ambitiöst miljöarbete och återanvänder mycket material i sin produktion samt använder sig av regnvatten i produktionen för att minska belastningen på grundvattnet.

Läs mer