Churrasco Premium 2 st knivset

Tramontina

Art.nr:

29899541

EAN:

7891112246621

Färg:

MÖRKBRUN

Beskrivning

Med dessa lyxiga stekknivar smakar maten extra gott och de drar garanterat blickarna åt sig på det dukade bordet. Knivarna skär enkelt perfekta snitt med hjälp av sina blad i rostfritt stål och trähandtagen är gjorda i vackert behandlat trä. Med andra ord är detta knivarna du gärna dukar med till både familj och vänner när det är dags för grillfest.

Mer om detta stekknivsset

Handtagen är tillverkade i vackert behandlat trä och bladen i tåligt rostfritt stål. Fler detaljer:

  • Smidda blad i rostfritt stål.
  • Polywood-behandlat trähandtag.
  • Varje handtag är tillverkad i FSC-certifierat trä.
  • Diskmaskinsäkert.
  • Förpackning: Träask.

Skötselråd:

  • Tvätta och torka delarna noga innan du använder dessa första gången.
  • Handtorka delarna när du tagit ut de från diskmaskinen. På så sätt håller sig delarna fina längre.
     

Mer om Chrurrasco Premium från Tramontina

Churrasco Premium är för dig som vi vill ha knivar, bestick och grillredskap av absolut högsta klass. Alla produkterna är tillverkade av de finaste materialen och har en mycket vacker samt funktionell design. Till Churrasco Premium får du också en vacker trälåda att förvara produkten i och som förstärker den lyxiga känslan. Churrasco Premium kommer garanterat bli favoritserien hemma när det är dags för finmiddag, högtider och andra speciella tillfällen. Churrasco Premium betyder alltså ”Top Notch” och kommer garanterat väcka ditt habegär!

Tramontinas berömda Churrasco-sortiment bygger på en lång brasiliansk grilltradition. Med Churrasco-produkterna får du inte bara fantastiska knivar, bestick och grillredskap utan även en bit brasiliansk historia i ditt kök!

Specifikation

Produktmått
Vikt (g)
135
Butiksförpackning
Antal
3
Höjd (mm)
34
Längd (mm)
250
Bredd (mm)
84
Vikt (g)
330
Beställningsförpackning
Antal
3

Högupplösta bilder

Om varumärket

Det brasilianska varumärket Tramontina grundades 1911, de tillverkar och designar köksprodukter av högsta kvalitet. Tramontina har ett stort utbud av köksknivar, bestick, och andra redskap som gör din matlagning och måltid lite bättre och enklare. Varje produkt är tillverkad för att hålla sitt vackra utseende och sin funktion länge med dess behandlade trä och tåliga rostfria stål. Tramontina har ett ambitiöst miljöarbete och återanvänder mycket material i sin produktion samt använder sig av regnvatten i produktionen för att minska belastningen på grundvattnet.

Läs mer