Meat Knife 20 cm Dark Brown Handle

Tramontina

Art.nr:

21190198

EAN:

7891112174900

Färg:

MÖRKBRUN

Beskrivning

Med denna 20 cm långa trancherkniv kan du smidigt skära ditt färdiglagade kött. Den fungerar utmärkt till att skära både millimetertunna och centimertjocka skivor som du stolt kan presentera för familjen och gästerna. Snyggt presenterad mat smakar ju också godare!

Mer om denna Trancherkniv

Knivets handtag är tillverkat i vackert behandlat trä och bladet i tåligt rostfritt stål. Fler detaljer:

  • Blad i rostfritt stål.
  • Polywood-behandlat trähandtag.
  • Aluminiumnitar.
  • Diskmaskinsäker.
  • Blisterförpackning.

Skötselråd: Torka noga innan förvaring. Detta gäller även när du tagit ut den ur diskmaskinen. På så sätt håller sig produkten fin längre.

Mer om Churrasco serien från Tramontina

Tramontinas berömda Churrasco-sortiment bygger på en lång brasiliansk grilltradition. Med Churrasco-produkterna får du inte bara fantastiska knivar, bestick och grillredskap utan även en bit brasiliansk historia i ditt kök!

Specifikation

Produktmått
Vikt (g)
140
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
428
Längd (mm)
22
Bredd (mm)
95
Vikt (g)
180
Beställningsförpackning
Antal
12

Högupplösta bilder

Om varumärket

Det brasilianska varumärket Tramontina grundades 1911, de tillverkar och designar köksprodukter av högsta kvalitet. Tramontina har ett stort utbud av köksknivar, bestick, och andra redskap som gör din matlagning och måltid lite bättre och enklare. Varje produkt är tillverkad för att hålla sitt vackra utseende och sin funktion länge med dess behandlade trä och tåliga rostfria stål. Tramontina har ett ambitiöst miljöarbete och återanvänder mycket material i sin produktion samt använder sig av regnvatten i produktionen för att minska belastningen på grundvattnet.

Läs mer