Vi söker Inköpare

När Roswi växer och rekryterar söker vi dig som har erfarenhet av inköp, i kombination med ett intresse av att arbeta med ledande kvalitetsvarumärken inom kök och outdoor.  Bolaget är inne i en expansiv fas vilket innebär att din roll som Inköpare kommer med spännande och utvecklande arbetsuppgifter hos ett företag som rymmer flera kända varumärken under sitt tak, bland annat Victorinox, Osprey, SCARPA, Big Agnes och Peugeot.


Dina arbetsuppgifter
Som Inköpare på Roswi jobbar du med operativt inköpsarbete vilket innebär att du tar fram och bearbetar inköpsförslag. Du kommunicerar inköpsprognoser både internt och med leverantörer. Rollen innefattar löpande kontakt med tredjepartslogistik, speditörer och tullombud samtidigt som du har en tight dialog med vårt lager. Du analyserar KPI:er, främst lageromsättning, lagervärde och servicegrad, och tillsammans utvärderar vi löpande hur vi når våra mål på bästa sätt.

Tjänsten som inköpare passar dig som vill växa i en roll under utveckling, i ett team som varvar både stora och små arbetsuppgifter. Du blir en viktig del i arbetet med att driva Roswis inköpsavdelning framåt.
 

Din profil
För att trivas i rollen är du en noggrann administratör gärna med erfarenhet från FMCG. Du har arbetat med operativt inköp, varuflöden och har erfarenhet av ERP-system. Du är van vid att arbeta med såväl prognosverktyg som Excel. Tjänsten innebär kontakt med nationella och internationella leverantörer, så både svenska och engelska förekommer. Framför allt är du som person engagerad, ambitiös och strukturerad vilket bidrar till att du alltid håller ett starkt kundfokus. För att växa och utvecklas som företag behöver vi dig som känner dig trygg i att våga utmana och tänka utanför ramarna. Arbete på mässor, event och kundaktiviteter förekommer några dagar per år.
 

Vad vi erbjuder
Vår företagskultur bygger på en familjär anda där alla hjälps åt för att nå uppsatta mål. Det vi alla har gemensamt är ett intresse för varumärken inom kök, outdoor och friluftsliv. Roswi grundades redan 1938 och därmed har vi flera generationers erfarenhet av försäljning, marknadsföring, logistik och inköp. Vi arbetar uteslutande med kvalitetsprodukter som utmärker sig genom att ha en stark varumärkesprofil samtidigt som de är funktionella, stilfulla och innovativa. Vårt helt nya kontor finns i Danderyd, här jobbar du minst 3-4 dagar i veckan, övrig tid kan du distansarbeta om du så önskar.


Kontakt
Infinity är framgångsrika i att rekrytera spetskompetens till kulturellt starka företag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity, tel. +46 705591192 eller Mårten Näsvall, Infinity på e-post: marten.nasvall@infinityhr.se 

Ansök här!

REKRYTERINGSPROCESS:
Sista ansökningsdag är 10 mars
Vecka 11: Infinity intervjuer
Vecka 12-13: Roswi intervjuer, tester och ev. case-uppgift.