Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

17 dagar kvar till julafton – 17 julklappstips

En vecka av december har redan passerat och om 17 dagar är det julafton. Kanske har du stenkoll på alla klappar eller tänker slopa presenterna helt? Vi vet dock att många är ute i sista sekund och har därför samlat 17 julklappstips – ett för varje dag det är kvar, som finns i lager, redo att skickas till dig!

1. Knivset med 3 delar från Victorinox

Önskar du också bygga en fin knivsamling? Att ha bra knivar underlättar extremt mycket i köket och det blir roligare att laga mat. Detta knivset med tre delar är perfekt som startset och en perfekt julklapp till någon som gillar att laga mat eller helt enkelt bara behöver byta ut sina knivar.

» Till knivsetet!

 

2. Skärbräda gripper 28x20 cm från Architec

Säg hejdå till skärbrädor som glider iväg. Med skärbrädan Gripper får du tack vare små ”fötter” på undersidan ett grepp som gör att den ligger still. En perfekt julklapp som uppskattas av alla!

» Läs mer och köp här!

 

3. Kupilka 55 + 21 set

Ett set med en Kupilka 55 (traditionell kåsa med lite bredare öppning) samt en Kupilka 21 (klassisk kåsa som rymmer 2,1 dl vätska, perfekt för ex kaffe). Detta set passar lika bra i naturen som hemma.

» Läs mer om Kupilka set här!

 

4. Resekudde Air Evolution från Cabeau

En resekudde är ALLTID värt att packa ner i resväskan om du ska långt eller vill kunna sova bekvämt på resande fot. Air Evolution från Cabeau är uppblåsbar och har en ergonomisk utformning. På kuddens utsida finns en ficka för telefon och hörlurar.

» Vill du veta mer och köpa? Klicka här!

 

5. Solcellsladdare SolarPanel 5+ från BioLite

EN solcellspanel du kan ta med överallt – bra eller hur? SolarPanel 5+ är en lättvikts lösning med ett integrerat batteri på 2200 mAh, 8 Wh. SolarPanel 5+ låter dig ladda paddor, telefoner, lampor och andra elektriska prylar. Maxeffekten är 5 W. IPX4 klassad.

» Läs mer om SolarPanel 5+ här!

 

6. Flaska Traveller 1,0 liter från SIGG

SIGG Traveller är en klassiker som aldrig går ur tiden. Köp och ha tillgänglig så att du får i dig vatten och sparar på miljön.

» Köp SIGG Traveller här!

 

7. Fällkniv, Hunter Pro från Victorinox

Friluftskniv för den sanna outdoorentusiasten! Enkelt och greppvänlig med ett rejält enhandsöppnat knivblad som låser i utfällt läge.

» Läs mer om Hunter Pro här!

 

8. Friluftskök Optimus Nova+

Optimus Nova+ är precis som namnet säger – en uppdaterad version om det vanliga köket Nova som är en testvinnare. Ett perfekt kök att ha med sig ut i naturen!

» Läs mer om Optimus Nova+ här!

 

9. Pursuit Hunting Kit från Gerber

Ett perfekt kit för dig som gillar naturen. Pursuit Hunting Kit är ett set med tre delar bestående av en rejält och effektiv såg som skjuts in i sitt eget handtag, en Freeman fastbladskniv ( 9,9 cm långt knivblad) med gummerat grepp för säkert användande och en Kukri machete som är ett mellanting mellan en yxa och en kniv. Med detta kit klarar du de flesta utmaningar!

» Köp Pursuit Hunting Kit här!

 

10. Popcorn Maker från Lékué

Poppa popcorn i mikron utan onödiga tillsater med Popcorn Maker från Lékué. Det enda du behöver göra är att lägga en liten mängd majskorn i Popcorn Makern, på med locket och därefter poppar man dem direkt i mikron.

» Köp Popcorn Maker!

 

11. Fold 'N Go Blanket från Cabeau

Filt, kudde och svankstöd i ett. Fold’ N Go Blanket från Cabeau är den ultimata filten att ta med på resor! Hög kvalitetsfleece som håller dig varm även i de kallaste miljöer.

» Läs mer om resefilten här!

 

12. Matlåda Three-in-one från ECOlunchbox

Smidig och snygg matlåda från ECOlunchbox. Kommer i tre delar så att du enkelt kan separera mat ifrån varandra. Passar även perfekt för två personer. •Tillverkad av 100 % rostfritt stål

» Läs mer om Three-in-one här!

 

13. Grönsakshackare VeggiChop från Chef’n

Trött på att hacka grönsaker? Grönsakshackaren VeggiChop från Chef'n är räddningen. Med VeggiChop sparar du tid och disk i köket. Smidigt & enkelt!

» Köp VeggiChop här!

 

14. Fickkniv Classic SD från Victorinox

Mer klassiskt än såhär blir det nog inte! Classic SD från Victorinox är fickknivarnas fickkniv och en av storsäljarna från Victorinox. Mycket enkel att ha med sig i fickan tack vare den lilla och smidiga storleken på 58 mm. Classic SD har 7 Funktioner.

» Läs mer om Classic SD här!

 

15. Penna, Bullet Space Pen

En fin och bra penna är underskattat! Bullet Space Pen är en av de mest kända modellerna som Fisher Space Pen tillverkar. Den är lätt att ha med sig i fickan och bekväm att skriva med när den är utfälld. Ta loss korken och sätt den på andra änden av penndelen så har du en fullstor penna.

» Köp Bullet Space Pen här!

 

16. Lykta Mini Lantern från UCO

Fin lykta från UCO som håller fuktigheten i schack i exempelvis tältet när den är tänd. Även väldigt fin att hänga upp på valfri plats för att göra det extra mysigt. Drivs med vanliga värmeljus som går att hitta i de flesta butiker.

» Läs mer om Mini Lantern här!

 

17. Blender från Omega

Att ha en blender i sitt kök underlättar enormt. Fungerar klockrent både för smoothies till frukost eller mellanmål men lika bra till att göra marinad, soppor m.m. Blender On/Off High/Low” från Omega kombinerar funktioner, kvalitet, konstruktion och hållbarhet.

» Läs mer om blendern här!

Produkten har lagts i kundvagnen