Roswi - några av världens absoluta toppmärken under ett och samma tak

Roswi älskar äventyr, både stora och små. Oavsett om det är hemma i köket eller ute i naturen så är det viktigt att ha utrustning som är smart och pålitlig i alla lägen. Just därför har vi samlat några av världens bästa varumärken inom sport, outdoor, kök och matlagning under ett och samma tak - noga utvalda av vår erfarna och kunniga personal. På Roswi är vi ständigt på jakt efter nya och spännande produkter på marknaden för att kunna erbjuda våra kunder ett modernt och brett sortiment. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vår Historia

Roswi grundades 1938. Därmed har vi flera generationers erfarenhet av försäljning, marknadsföring, logistik och inköp. Vi har valt att arbeta med kvalitetsprodukter som utmärker sig genom att ha en stark varumärkesprofil samtidigt som de är funktionella, stilfulla och innovativa.

Så här jobbar vi

Roswi jobbar endast med återförsäljare och målsättningen är att jobba nära både leverantörer och återförsäljare för att effektivt kunna marknadsföra och distribuera våra produkter på marknaden. Vi säkerställer snabba leveranser och ett stabilt varuflöde genom att alltid ha kunden i fokus. Våra kompetenta säljare har lång erfarenhet av branschen och mycket expertkunskap.

Miljö är väldigt viktigt för oss på Roswi. Läs mer om vad vi gör för att värna om miljön här.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du bli återförsäljare? Ansökan om att bli återförsäljare hittar du här, bli återförsäljare.
Söker du en distributör eller agent? Ta kontakt med oss! Våra kontaktuppgifter hittar du här, kontakt.

Välkommen till Roswi!