Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

5 saker du inte visste att du behövde när du ska vandra

Är det dags att ge dig ut i naturen och upptäcka nya platser? Är det tältet som kommer bli ditt nya hem de kommande dagarna? Idag finns det massor av smarta prylar att packa ned som du inte visste att du behövde och som kommer underlätta för dig när du ska ut på vandring.

1. Laga mat & ladda din telefon
- CampStove 2 är en cool pryl som har fler egenskaper än en. Med denna kan du laga maten under turen med bränsle från naturen och ladda din telefon på samma gång. Hur bra?
 

2. Drick vatten närsomhelst, varsomhelst
- Med Katadyns flaska BeFree med filter behöver du inte längre oroa dig för smutsigt vatten. Tack vare filtrering med ett Hollow Fiber-filter och en mjuk flaska är det enda du behöver tänka på att fylla upp flaskan.


Filtrera ditt vatten med BeFree.jpg
 

3. Hopfällbar lågviktslykta som lyser i upp till 12 timmar
- Original Candle Lantern Brass är en hopfällbar lågviktslykta konstruerad i trendig mässing med glasfönster. Lyktan har en båge med kedja för enkel upphängning. Brinner i upp till 12 timmar utan att avge rinnande stearin.
 

4. Portabelt kökskit
- Freescape Camp Kitchen Kit från Gerber är ett smart och portabelt kökskit där du får med dig skärbräda, kökskniv och grönsakskniv i ett smidigt paket. Med detta kit har du vad du behöver för att förbereda maten utomhus.
 

5. Gaffel och sked i ett
- Nog har många olika friluftsbestick kommit och gått under åren – men denna spork vill vi slå ett slag för! Kupilka Spork 225 är tillverkat i en komposit med 50 % träfiber och 50 % plast, vilket ger en hårdare och stabilare känsla. Produkterna från Kupilka är fullt återvinningsbara till nya produkter eller kan brännas.


Kupilka Spork.jpg


Text: Sofia Base

Produkten har lagts i kundvagnen