Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

8 produkter att packa ner i resväskan

Sommaren och semestrar närmar sig med stormsteg. Något som också innebär att resa för många. Oavsett om det är innanför eller utanför landets gränser är det aldrig fel att ha med sig smarta produkter som underlättar. Här listar vi 8 produkter du borde packa med dig!

1. Evolution Pillow från Cabeau

Vi har inte funnit en skönare resekudde än denna. Evolution Pillow från Cabeau är en unik patenterad nackkudde / resekudde med memoryskum som anpassar sig efter din nacke och ger ett mjukt och stadigt stöd. Perfekt för den långa bil- eller flygresan eller varför inte på stranden för mjuk komfort.

 

2. Jetsetter från Victorinox

Blir du alltid stoppad i säkerhetskontrollen på flygplatsen för att ditt fickverktyg har en liten kniv på sig? Då ska du investera några småslantar i Jetsetter – ett fickverktyg som du kan ta med in genom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Jetsetter från Victorinox är ett fickverktyg helt utan knivar med totalt 7 praktiska funktioner.

 

3. GoTubb från Humangear

Är du också en av dem som har med dig småsaker i handbagaget som alltid försvinner bort i botten av väskan? GoTubb från Humangear löser detta problem. GoTubb är smarta förvaringsburkar. Burkarna kommer i 3-pack och är fria från BPA, PC och Ftalater. Även återvinningsbara!

GoTubb.jpg

 

4. Duo termos med två muggar från Isosteel

Lång bilfärd som väntar? Koka upp kaffe och fyll upp termosen så håller du dig pigg hela färden. Duo Termos 1 liter från Isosteel har två praktiska muggar och är tillverkad i högkvalitativt 18/10 stål. Praktisk termos i hög kvalité från Isosteel med två avtagbara muggar, en i varje ända av termosen. Den rymmer en liter, och räcker gott och väl för två personer utflykt. En axelrem medföljer, så termosen är enkel att hänga på ryggen eller över axeln. Med det unika Quickstop-systemet är det lätt att hälla upp med en hand.

 

5. Dime Travel från Gerber

Vill du ha med dig ett lite större verktyg än Jetsetter ska du välja Dime Travel från Gerber. Även detta fickverktyg är fritt från knivar och kan därför medtas genom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Dime Travel har 10 funktioner som hjälper dig lösa de flesta utmaningar som kan uppstå när man är ute och reser.

 

6. Powerbank Charge 40 från Biolite

Att batteriet kan ta slut på telefonen är väl ingen nyhet? Är du dessutom på resande fot känns det alltid säkert att ha med extra batteri. Charge 40 från BioLite är en vattentät och kraftfull laddare som fungerar till både din telefon och läsplatta. Med ett 10400mAh litiumbatteri och 2 USB-utgångar är detta din kraftfulla vän som får jobbet gjort!

Charge40.jpg

 

7. Hopfällbar vattenflaska Stash från Hydrapak

Slitstark , flexibel och läcksäker - det är vad Stash 1,0 liter är. Denna vattenflaska har en över- och underdel som går att knäppa ihop med varandra vilket komprimerar flaskan maximalt. Vikt: endast 96 gram – perfekt att ha med i handbagaget utan att behöva offra utrymme.

 

8. Seal Cup Trio från ECOlunchbox

Snacks till barnen, mellis eller annan mat du vill ta med utan risk för att det läcker ut? Seal Cup Trio från ECOlunchbox är ett praktiskt set med tre olika stora behållare som alla är läcksäkra tack vare silikonlock. De går enkelt att förvara alla i den stora runda matlådan.

Produkten har lagts i kundvagnen