Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Baka med kärlek på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag infaller den 14:e februari. Dagen handlar om att ge och visa uppskattning och vad passar inte bättre än med hembakat? Här är 5 bakformar i kärlekens tecken när det är dags att baka!

1. Sockerkakshjärta

Ska du fira med vännerna eller familjen? Då är bakformen från Lékué i form av ett hjärta perfekt. Bakformen är tillverkad i flexibelt, non-stick silikon som är enkel att rengöra och arbeta med. Formen går utmärkt att diska i diskmaskin.
 

2. Muffinshjärtan

Gör fina muffinshjärtan som du sedan kan dekorera med valfri topping. Denna bakform som är från Lékué är tillverkad i silikon och har plats för åtta stycken bakverk. Tål temperatur från -60ºC till +220ºC. Fungerar i alla traditionella ugnar, liksom i mikrovågsugn.
 

3. Chokladhjärtan eller praliner

Är choklad det bästa du och dina närmsta vet ska du självklart också baka i chokladens tecken. Med denna pralinform kan du med enkelhet baka chokladhjärtan eller valfria praliner. Bakformen i silikon gör det enklare att få ut innehållet ur formen. Tål mikrovågsugn, diskmaskin och ugn. Blir totalt 15 praliner per gång.
 

4. Hjärtkaka

Överraska någon du tycker om med en kaka i form av ett hjärta. Hjärtformen är tillverkad i 100 % Platina Silikon och går utmärkt att diska i diskmaskin. Plats för 4 stycken hjärtkakor.
 

5. Sockerförbud? Hjärtan i is

Har du eller den du vill överraska börjat året utan socker och vill fortsätta så? Då ska du självklart inte förstöra med bakverk - gör ishjärtan! Med denna smarta isform i silikon kan du göra en sockerfri drink med fina ishjärtan. Fryser 15 isbitar åt gången.


Text: Sofia Base

Produkten har lagts i kundvagnen