Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi tipsar: Cecilia Nybrands bästa resetips

Att resa är underbart - när du väl är framme. Alla ser faktiskt inte fram emot bilsemestern, flygturen eller båtfärden som ser till att du kommer från plats A till plats B. Cecilia Nybrand arbetar på Roswi och ger här sina 7 bästa resetips för att få turen till semesterparadiset så bekväm som möjligt.

1. Åksjuk / hungrig - bunkra upp

Förberedelser är A och O för att en resa ska gå smärtfritt förbi. Är du åksjuk - köp åksjuketabletter. Kommer du bli hungrig under tiden - bunkra upp med snacks, mellis och sådant du kommer bli sugen på.

2. Bok eller ljudbok

Gillar du att läsa eller lyssna på ljudbok? Bingo, detta får verkligen tiden att springa fram om du läser eller lyssnar på något som är spännande. Se till att ha laddat ner de ljudböcker du ska lyssna på och att ha köpt tillräckligt med böcker så de räcker både på dit- och hemresan.

3. Kolla på film / tv-serier

Ingen läslus? Idag är det enkelt att använda offline-mode på både Viaplay och Netflix (sedan november 2016 - inte en dag försent!). På så sätt kan du slappna av även i länder där du saknar uppkoppling. Bra va?

4. Sov

Alla behöver vi olika mycket sömn och visst är det skönt att komma fram utvilad när det är dags för semester? Om du inte är chaufför - passa då på att sova under färden.

5. Kom ikapp

Är inkorgen full av olästa mail? En del att plugga till kommande prov? Nu finns tiden till att komma ikapp med sådant du inte hunnit med. På med hörlurarna och fokusera.

6. Bekväma kläder

Om du har en lång resa framför dig är det alltid skönt att ha bekväma kläder med dig eller en extra filt (om det blir kallt). En del gillar inte att resa i mjukiskläder - men ta med ett ombyte för säkerhetsskull. Nästa gång kanske du spiller och då kommer du ångra dig om du inte har torra kläder i handbagaget.

7. Skriv ner din bucketlist

Ta med papper och penna - det är alltid användbart. Både till spel du själv kan rita upp, men du kan ju också passa på att skriva ner din bucketlist om du har tråkigt.

Cecilias favoritresepryl hos Roswi

Evolution Pillow och Midnight Magic Sleepmask.


Text & bild: Sofia Base

Produkten har lagts i kundvagnen