Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Logomärkning

Har ni någon samlad sida med produkter som är bra att logomärka på?
Varje år producerar vi en Presentreklamkatalog som innehåller just detta. Här samlar vi perfekta give aways som också går att logomärka. Läs gärna den senaste katalogen här!
 

Jag skulle vilja logomärka en av era produkter. Hur gör jag?
Många av våra produkter går att logomärka. Beroende på vilken produkt du väljer så finns det olika möjligheter att märka den t.ex. lasergravyr, tampotryck, etsning, etc.

När du har valt produkt kontaktar du oss så hjälper vi dig till rätta med val av teknik för att märka produkten. Vi kommer att behöva en fil med den logo som du vill använda, helst en vektoriserad eps-fil, men vi kan arbeta med andra format också.

Innan produktionen startas kommer du att behöva godkänna ett korrektur så att vi kan säkerställa att du blir nöjd med resultatet.

Notera att vi endast säljer till återförsäljare. Om du inte är återförsäljare så kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lämplig återförsäljare för den produkt du har valt.

Hur lång är leveranstiden för att logomärka en produkt?
Leveranstiden för att logomärka en produkt varierar beroende på val av produkt, kvantiteten och val av teknik för att märka produkten. Kontakta oss för få en uppskattad leveranstid för din förfrågan. Kom ihåg att leveranstiden alltid räknas från datumet då du har godkänt korrekturet för logomärkningen.

Vilka olika möjligheter finns det att märka en produkt?
Beroende på produkt kan vi utföra lasergravyr, tampotryck, etsning, metallinlägg mfl. Det som avgör valet av teknik för märkning är logons utseende och det material produkten är tillverkad av. Vi rådgör gärna med dig för att hitta det bästa alternativet. Det kan hända att vi behöver få din logo skickad till oss för att kunna göra en korrekt bedömning, särskilt om din logo innehåller många små detaljer och/eller många färger.

Hur många färger kan logon innehålla vid logomärkning?
Flera av våra produkter kan märkas med logos som har upp till 6 olika färger. Det finns även produkter som kan märkas med ”fototryck”.

För lasergravyr är det inte möjligt att använda färger utan logon får färgen från den yta som lasergraveras. Viktigt att tänka på då är att välja en produkt som har en färg som avviker från det underliggande materialets färg så att det blir en fin kontrast.

Produkten har lagts i kundvagnen