Lost Ranger 3N1 15 (650 DownTek) REGULAR

Big Agnes

Art.nr:

BLR3N115R22

EAN:

0841487138370

Färg:

GRAY/ORANGE

Beskrivning

Big Agnes sovsäckar med 3in1 system - som ger ett bredare användningsområde, lättare att anpassa till olika temperaturer och kan med fördel användas under flera säsonger.

Använd sovsäckarna separat för lättare vikt eller tillsammans för att skapa maximal, värme, lyx och komfort. Yttersovsäcken och kuddfodral kan med fördel användas varma sommarnätter. Lätt att packa och tar minimalt med plats. Innersovsäcken är designad i prisbelönta Sidewinder-modellen, anpassad för de som föredrar att sova på sidan men funkar lika bra för de som gärna sover på rygg eller mage.

Denna Lost Ranger 3in1 15 regular väger 922 g.  Har Pad Cinch System som enkelt fäster din sovsäck till liggunderlaget i olika modeller och storlekar. Alla sovsäckar är producerade i ett PFC-fritt vattenavisande material och 100% av dunet är RDS-certifierat DownTek, PFC-fria och Bluesign certifierade. Finns i regular alternativt long storlek.

15F/-9 grader

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
200
Längd (mm)
230
Bredd (mm)
200
Vikt (g)
1280
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
200
Längd (mm)
230
Bredd (mm)
200
Vikt (g)
1280
Beställningsförpackning
Antal
6

Högupplösta bilder

Om varumärket

Big Agnes har sedan starten 2001 etablerat sig som en av giganterna på marknaden och levererar högkvalitativa tält, luftmadrasser, campingstolar och mycket mer. De tillverkar dunjackor och sovsäckar av miljövänligt dun och sätter stor prestige i att skapa utrustning som imponerar på även de mest kräsna friluftsentusiasterna. Big Agnes har sin bas i nordvästra Colorado och med berg och skogar bara ett stenkast från kontoret inspirerar de till att leva närmare naturen med hjälp av smarta produkter som går att lita på i alla väder.

Läs mer