Roxy Ann 3N1 15 (650 DownTek) W's LONG

Big Agnes

Art.nr:

BWRA3N115L22

EAN:

0841487138448

Färg:

LYONS BLUE/TEAL

Beskrivning

Big Agnes sovsäckar med 3in1 system - som ger ett bredare användningsområde, lättare att anpassa till olika temperaturer och kan med fördel användas under flera säsonger.

Använd sovsäckarna separat för lättare vikt eller tillsammans för att skapa maximal, värme, lyx och komfort. Yttersovsäcken och kuddfodral kan med fördel användas varma sommarnätter. Lätt att packa och tar minimalt med plats. Innersovsäcken är designad i prisbelönta Sidewinder-modellen, anpassad för de som föredrar att sova på sidan men funkar lika bra för de som gärna sover på rygg eller mage. Fyllning 650 DownTek.

Roxy Ann, anpassad för kvinnor, med mindre volym i sovsäcken över axlar och fötter, vilket gör att du kan värma upp sovsäcken snabbare och hålla dig varm hela natten. väger 1,67 kg/Long.  Har Pad Cinch System som enkelt fäster din sovsäck till liggunderlaget i olika modeller och storlekar. Alla sovsäckar är producerade i ett PFC-fritt vattenavisande material och 100% av dunet är RDS-certifierat DownTek, PFC-fria och Bluesign certifierade. Finns i regular alternativt long storlek. 15F/-9C grader.

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
270
Längd (mm)
270
Bredd (mm)
270
Vikt (g)
1670
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
270
Längd (mm)
270
Bredd (mm)
270
Vikt (g)
1670
Beställningsförpackning
Antal
6

Video

Högupplösta bilder

Om varumärket

Big Agnes har sedan starten 2001 etablerat sig som en av giganterna på marknaden och levererar högkvalitativa tält, luftmadrasser, campingstolar och mycket mer. De tillverkar dunjackor och sovsäckar av miljövänligt dun och sätter stor prestige i att skapa utrustning som imponerar på även de mest kräsna friluftsentusiasterna. Big Agnes har sin bas i nordvästra Colorado och med berg och skogar bara ett stenkast från kontoret inspirerar de till att leva närmare naturen med hjälp av smarta produkter som går att lita på i alla väder.

Läs mer