Solar to MC4 Adapter Cable

Biolite

Art.nr:

ACA0101

EAN:

0850024316171

Färg:

SVART

Beskrivning

Solar MC4 till HPP Adapter
Adaptersladd för solcellskompatibilitet
Funderar du på att para ihop en BioLite BaseCharge-kraftstation med en icke-BioLite solpanel? Om din panel har en MC4-kontakt är den här adaptern för dig. Denna sladd anpassar din panel till HPP-kompatibilitet, vilket gör den redo att fungera med BaseCharge.
Spännvidd: 16AWG/12AWG
Längd: 15 tum | 380 mm
Obs: kontrollera dina solpanelsspecifikationer för att säkerställa att spänning och watteffekt är kompatibla med BioLite BaseCharge-serien.

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
90
Längd (mm)
148
Bredd (mm)
40
Vikt (g)
270
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
90
Längd (mm)
148
Bredd (mm)
40
Vikt (g)
270
Beställningsförpackning
Antal
10

Högupplösta bilder

Om varumärket

Företaget BioLite grundades 2006 och har sin bas i New York. Målet är att få fram energi överallt, vart du än befinner dig. Genom att skapa revolutionerande och avancerade energiprodukter som hjälper dig att laga mat och få ström även där ström och el inte finns. De har helt förändrat hur vi lagar mat och hur vi laddar vår apparater i naturen. Varumärket har bland annat utvecklat tekniker för att konvertera eld till elektricitet och dela ström mellan enheter.  Biolite vill hjälpa människor att få fram energi, oavsett om de lever i en fattig by i Afrika eller om de är friluftsfantaster som vill hitta smarta lösningar till sina äventyr. Företaget är stolta att med sina produkter kunna bidra och hjälpa människorna som behöver det som mest.

 

Läs mer