Beskrivning

Forestias måltidspåsar innehåller välsmakande riktig mat, som bara behöver värmas upp för att avnjutas i naturen. Förpackningen kommer med ett självuppvärmande system för att göra det ännu enklare att tillaga din friluftsmat. Du behöver inte längre bära med dig stormkök eller göra upp en eld för att äta en varm, god och energigivande måltid utomhus.

Mer om Biff stroganoff-sh 

Den här måltidspåsen innehåller en klassisk biffstroganoff i en krämig sås med svamp och pocherad lök på en bädd av långkornigt ris och vildris.

Uppvärmningssystem inkluderat.

Ingredienser: Långkornigt ris och vildris 34 %, vatten, nötkött 20 %, stekt svamp 10 % (svamp och solrosolja), förstekt lök (lök och solrosolja), grädde (innehåller mjölk), smör (innehåller mjölk), salt, mjölkproteiner, emulgeringsmedel: E-472e, stabiliseringsmedel: E-415, modifierad stärkelse och kryddor.
Kan innehålla spår av gluten.

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
27
Längd (mm)
224
Bredd (mm)
145
Vikt (g)
350
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
27
Längd (mm)
224
Bredd (mm)
145
Vikt (g)
431
Beställningsförpackning
Antal
8

Högupplösta bilder

Om varumärket

Om du brinner både för friluftsliv och god mat kommer du säkerligen hitta fler än bara en favorit bland Forestias utsökta måltider. Njut av näringsriktiga och naturliga "wet food" måltider som är redo att värmas upp över friluftskök/öppen eld eller välj den självvärmande versionen om du inte vill vara beroende av värmekälla. Alla måltider kan ätas direkt ur påsen, är fria från transfetter, konstgjorda konserveringsmedel och smaker. Recepten är handplockade och hämtade från världens alla hörn för att ge dig den bästa smakupplevelsen ute i naturen.

Läs mer