Mojito Bio BM

SCARPA

Produkten finns i 4 färger

Art.nr:

327063500012BM360

EAN:

8057963135944

Färg:

BLACK
Visa alla färger

Beskrivning

Mojito Bio är SCARPAS första 100% biologiskt nedbrytbara produkt. Modifieringen av materialen i skorna gör dem lättare att brytas ned av bakterier och andra naturliga mikroorganismer.

 

Interteks Green Leaf-certifiering visar att efter 45 dagar under kontrollerade förhållanden (enligt ASTM D5511-standarden) är andelen biologisk nedbrytning av sulan och överdelen redan mellan 6-8%.

 

Tekniska funktioner:

Presa® Sole är gjord i två komponenter. Biologiskt nedbrytbar EVA-mellansula med medeldensitet för maximal stabilitet på foten. Yttersulan är gjord av en biologiskt nedbrytbar blandning som inkluderar naturgummi. Gummit har ett utmärkt grepp och en varaktighet som är jämförbar med syntetiskt gummi.

Förlängd snörning hela vägen ner till tån av skon ger maximal anpassning och en bekväm passform.

 

Vikt: 315g – storlek 42

Storlek: 36-46 i halvstorlekar + 47-48 i helstorlekar

Specifikation

Produktmått
Vikt (g)
630
Beställningsförpackning
Antal
1

Högupplösta bilder

Om varumärket

Scarpa grundades 1938 i Italien av Lord Rupert Iveagh och är idag ett av de ledande tillverkarna i världen av skor, kängor och pjäxor av högsta kvalitet. Kängor från Scarpa används flitigt i Himalaya och i polarområden där prestanda och funktionalitet är av yttersta vikt. Företagets motto lyder att ingen plats är för långt bort och nya innovativa produkter fortsätter lanseras från Scarpa varje år.

Läs mer