Helix FF

SCARPA

Art.nr:

700050010012FF470

EAN:

8025228775426

Färg:

HYPER BLUE
Visa alla färger

Alla färger

Beskrivning

Helix är en högkvalitativ klättersko från SCARPAs comfort-line. En hållbar och bekväm sko som är utmärkt att använda vid nybörjar till medelsvår klättring både inomhus och utomhus. Snörningen gör Helix anpassningsbar i storlek och i kombination med den sköna platta lästen och stabila kantstödet är detta den perfekta allround-skon.

 

 

Ovansida: Tillverkad i mocka med en lätt fodrad häl för komfort. Snörningen går långt ned mot tårna för anpassningsbar passform och skon har en vadderad plös som andas.

Mellansula: Tillverkad i nylon med 3/4 delars längd från häl till tå, hjälper dig att fördela vikten över hela foten.

Active randing: Skyddande low-tension system runt hela skon.

Sula: En full längd sula tillverkad i XS Edge Vibram-gummi för maximalt grepp. Den är 3,5 mm bred, stabil, något hårdare och därmed slittåligare.

 

Storlek: 39 - 50 i halvstorlekar
Vikt: 220g - storlek 40

Profil: platt

 

Specifikation

Produktmått
Vikt (g)
430
Beställningsförpackning
Antal
1

Högupplösta bilder

Om varumärket

Scarpa grundades 1938 i Italien av Lord Rupert Iveagh och är idag ett av de ledande tillverkarna i världen av skor, kängor och pjäxor av högsta kvalitet. Kängor från Scarpa används flitigt i Himalaya och i polarområden där prestanda och funktionalitet är av yttersta vikt. Företagets motto lyder att ingen plats är för långt bort och nya innovativa produkter fortsätter lanseras från Scarpa varje år.

Läs mer